Малоприємний місяць у сфері здоров'я очікує представників знаку Скорпіон / newsru.co.il

Хто зі знаків зодіаку буде добре себе почувати на початку весни, а кому доведеться зайнятися своїм здоров'ям? Дізнайтеся в гороскопі здоров'я на березень 2020 року.

Про це пише slovofraza.

Овен

У березні 2020 система життєдіяльності організму в Овнів буде більш гармонійною при тих видах діяльності, які вимагають не фізичної, а розумової напруги. Тому важливо звернути увагу на те, що ви робите і чим займаєтеся.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали два знаки Зодіаку, які розбагатіють у березні

Телець

У березні 2020 у Тельців можуть проявитися хвороби, пов'язані з роботою легенів. Також виснаження може виникати внаслідок нестачі кисню, що надходить у мозок, який виникає в результаті неправильного дихання. Зоряна порада: кидайте курити.

Близнюки

Передумовами здоров'я в березні 2020 у Близнюків служить стабільність нервової системи. Ваш стан у цьому місяці безпосередньо пов'язане з переживаннями, емоціями, почуттями, враженнями, сприйнятливістю і надмірною ранимістю.

Рак

Якщо Раки зможуть задіяти у своїй життєдіяльності високі моральні якості та емоційні почуття, наприклад співчуття, милосердя, то вони залишаться здоровими і квітучими. Також у березні 2020 намагайтеся не переїдати.

Лев

На початку весни у Львів підвищується схильність до харчових алергій. Вам варто більш уважно і вимогливо ставитися до того, що ви вживаєте в їжу, особливо якщо ви вирішили дотримуватися Великий піст.

Діва

У Дів в березні 2020 будь-яка діяльність, в якій вони зможуть проявляти турботу про оточуючих і виражати свої емоції, в тому числі і співчуття, принесе моральне задоволення і однозначно піде на користь організму в цілому.

Терези

Читайте такожКалендар стрижок на березень 2020: найвдаліші дати для походу до перукаря

У березні 2020 у Терезів може виникнути проблема зайвої ваги або ж ви її самі собі нафантазуєте. Зміни, стреси і перехід на весняний ритм життя не стоїть заїдати солодким і борошняним – тоді і ожиріння не буде.

Скорпіон

Малоприємний місяць у сфері здоров'я очікує представників знаку Скорпіон. У березні 2020 у вас можливі клопоти, починаючи від респіраторних захворювань і закінчуючи болями в попереку. Приготуйтеся до частих відвідин лікаря.

Стрілець

Якщо Стрільці почнуть помічати прояв короткозорості – це сигнал до того, що слід бути більш прямолінійними і відкритими. Вчіться дивитися прямо в обличчя правді життя. Також вам будуть корисні вправи для зміцнення очних м'язів.

Козеріг

У березні 2020 у Козерогів може давати збої травна система, зокрема шлунок. Переглянете свою поведінку і ставлення до життя – цілком можливо, ви займаєтеся самоїдством, що може призвести до виразки шлунка.

Водолій

Найбільш вразливою ділянкою тіла в березні 2020 у Водоліїв буде серце. І часто ви самі будете винуватцем цього, тому що будь-яку проблему готові брати близько до серця. Намагайтеся простіше дивитися на життя.

Риби

У березні 2020 у Риб робота потребує більшої напруги, ніж зможе витримати нервова система. Ви повинні мати можливість самі регулювати свої дії, темп і час їх виконання – тоді ваше здоров'я залишиться стабільним.