Люди, народжені під певними знаками зодіаку, більш схильні зберігати таємниці / mlady.org

Довіряючи іншим свої секрети, ми - як кажуть, за замовчуванням - розраховуємо на те, що вони не стануть надбанням широкої громадськості. Зрозуміло, найчастіше вміння зберігати чужі таємниці визначається моральними принципами кожної конкретної людини, але, виявляється, люди, народжені під певними знаками зодіаку, більш схильні зберігати таємниці, ніж інші.

Про те, яким знакам можна довіряти, розповіла астролог Людмила Булгакова, пишуть "Факти".

Овен

Читайте такожАстрологи назвали трьох головних щасливчиків другої половини березня

Відео дня

"Мабуть, на перше місце в рейтингу найнадійніших можна поставити знак Овна, представники якого є найзручнішими співрозмовниками, - розповіла Людмила. - Будучи прямолінійними і безкомпромісними, вони, якщо ви вирішите порадитися з ними по делікатних питань, можуть обрушити на вас шквал засудження. Овни обов'язково запитають, як ви дійшли до життя такого, вилають по повній програмі, але в кінцевому підсумку дадуть слушну пораду і вже тим більше не стануть розповідати про ваші проблеми на кожному розі. Представники цього знака судять про інших людей по собі, тому не побоюються, що їхні таємниці будуть розкриті і легко діляться ними з людьми, не думаю про те, гідні ті їх довіри чи ні".

Через свою довірливість Овни часто страждають: вони відкривають душу представникам інших, більш балакучих, знаків, які не вважають себе зобов'язаними зберігати чужі таємниці, а потім з подивом виявляють, що обставини їх життя — найчастіше, особисті — відомі всім. Звичайно ж, Овни з притаманною їм запальністю висловлюють кривдникам все, що про них думають, але виправити ситуацію вже не можуть — зупинити поширення пліток не в їх силах.

Телець

Будучи представниками стихії Землі, вони впевнено стоять на ній обома ногами, а тому відрізняються психологічною стабільністю (правда, тільки до того моменту, поки ви не розлютите їх) і розумінням, що можна робити, а що — не варто. Оприлюднення чужих секретів для них табу, тому вони не розкривають їх самі, так і інших, коли ті хочуть попліткувати, намагаються не слухати.

Ще одна причина, по якій представники цього знака воліють зберігати таємниці, які повідали їм інші люди, це боязнь сварок і скандалів, якими може супроводжуватися така «зрада». Тельцям не хочеться брати участь у такого роду розбірках, тому вони, оберігаючи власний спокій і душевний комфорт, краще промовчать, тоді ніхто не буде пред'являти до них жодних претензій. Втім, у такий лінії поведінки представників знаку є і оборотна сторона - своїми таємницями вони поділяються дуже рідко, їх довіру потрібно заслужити.

Рак

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекає успіх цієї весни

Його представники не будуть переказувати іншим ваші одкровення не з-за високих моральних принципів, а через скритності та нетовариську вдачу. Про природу і погоду вони розмовляють охоче, а от на бесіду про особисте життя — як своєї, так і чужої — їх витягнути досить важко. Ділитися з представниками цього знаку своїми секретами можна без побоювання, вони не тільки уважно вислухають, але і поспівчувають, якщо це буде необхідно. Головне в таких випадках — ні в якому разі з ними не сваритися: Раки злопам'ятні, як слони, розізлившись, вони можуть згадати все, що ви їм в пориві відвертості коли-то розповіли, і вжити ці відомості вам на зло, відкривши всі ваші секрети недоброзичливо налаштованих стосовно вас людям. Не варто довірятися Ракам у грошових питаннях: якщо вам доведеться стати їхніми конкурентами в бізнесі, вони використовують всі отримані від вас відомості, щоб отримати над вами верх. Позитивним проявом цієї якості Раків є те, що вони нічого не вміють зробити нишком — якщо вони оголосять вам війну, то зроблять це прямо і відкрито.

Терези

Його представники — дипломати від природи, які, як випливає з самого символу — перш ніж що-небудь сказати, зважують кожне своє слово. Саме тому вони вкрай рідко діляться з ким-небудь таємницями, які їм довірили. У таких випадках Вагами керує обачність і обережність — вони діють згідно зі знаменитим принципом «як би чого не вийшло». Але якщо на їх погляд — для справи потрібно буде поділитися з кимось фактами, які вони від вас почули, вони з дорогою душею, не замислившись, це зроблять.

Козеріг

Його представники не стануть видавати ваші таємниці в силу властивим їм практичності і розсудливості: вони добре розуміють, що балакучість і нестриманість щодо чужих секретів не кращим чином позначиться на їх репутації. Козероги взагалі дуже добре відчувають, кому, що і коли треба говорити, і не дозволять собі жодного зайвого, недоречного або не вчасно сказаного слова. До того ж представники цього знака — одні з найбільш працьовитих в зодіаку, вони постійно зайняті роботою, тому на пустопорожні розмови та плітки у них немає ні часу, ні сил, та й сенсу в таких бесідах вони не бачать. Так що сміливо можете довіряти Козерогам свої таємниці — навряд чи представники знаку будуть ділитися ними з оточуючими.