Гороскоп на 30 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку / фото: kadinim.com

У понеділок, 30 березня, зірки гороскопу попереджають, що якщо у ваших стосунках з кимось назріли складності, то цього дня є ризик їх посилити. Щоб цього не сталося, доведеться дотримуватися підвищеної обережності. Нічого не вдієш, день схиляє до моралізму і непереборного бажання докопатися до істини - якщо піти на поводу у цього вибухонебезпечного поєднання, можна зіпсувати собі кар'єру або особисте життя.

Втім, якщо не відволікатися на з'ясування стосунків, день може виявитися дуже продуктивним: зірки наділяють підвищеною працездатністю, надаючи рідкісний шанс усього за 24 години переробити більше справ, ніж за рік, пише 1001goroskop.

Овен

Овен здатен проникнути в суть речей, розбираючи будь-яке питання до атомів і молекул! Навіть на найпростіші справи проникливий Овен має шанс подивитися під новим кутом. Ну а що стосується людей навколо, то їм не позаздриш, - сьогодні у них від Овна просто не існує таємниць!

Відео дня

Телець

Телець може виявитися втягнутим у справу або розгляд, так чи інакше пов'язаний з грошима. Тельцю не варто гарячкувати у таких розмовах й треба уникати непотрібних деталей. Зберігайте спокій і зосередьтеся на фактах - образи і взаємні претензії можуть завести вас занадто далеко.

Близнюки

Сьогодні в голосі Близнюків будуть раз у раз дзвеніти командирські нотки. Щоб день не пройшов у безглуздих суперечках, Близнюкам варто стримати свій запал і поменше тиснути на тих, хто з ними поруч. Зрештою, вони ж не прес і не каток, так чому б просто не домовитися?

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, які розбагатіють у квітні

Рак

Сьогодні - гарний день для того, щоб внести ясність у стосунки з кимось - якщо, звичайно, така необхідність у Рака є. День схиляє Рака до того, щоб бути чесним, щирим і розуміючим співрозмовником. Це допоможе йому поговорити без претензій, по душах, навіть на дуже делікатні теми.

Лев

Сьогодні  впевненість Льва в якомусь питанні здатна дати збій. Втім, можливо, Лев і сам перегляне свою думку в якомусь питанні, помінявши її на протилежну. Іншими словами, Льву слід бути готовим до змін, навіть якщо це «всього лише» зміни в його голові.

Діва

Діва буде схильна досконально розбиратися в будь-якому, навіть дуже дрібному, питанні! Це дозволить їй уникати помилок і каверз. Правда, оточуючим часом може здаватися, що Діва знущається над ними, - таку масу уточнюючих запитань вона здатна сьогодні поставити!

Терези

Терези повинні вирішити, чого їм уже давно пора позбутися в своєму житті, щоб звільнити місце для нового. Можливо, Терезам доведеться попрощатися з якоюсь своєю ілюзією або мрією, однак тільки для того, щоб відкрити перед собою реальні перспективи!

Скорпіон

Скорпіон не буде схильний до компромісів. Така безапеляційна спроба поділити світ на чорне і біле обов'язково зіткнеться з протидією оточуючих. Щоб цього уникнути, Скорпіону слід позбутися ілюзії, що він може комусь щось довести - сьогодні це точно не вийде.

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 30 березня-5 квітня

Стрілець

Зірки гороскопу радять Стрільцю не поспішати з прийняттям будь-яких серйозних рішень. Щоб не наробити помилок, йому треба зібрати воєдино всі шматочки пазла й знайти відповіді на питання. Тільки після цього Стрілець може сміливо кидатися в бій!

Козеріг

Козерогу, досить імовірно, доведеться переглянути свою думку про якусь людину, подію або проблему. Щоб це на весь дня не вибило Козерога з колії, йому слід бути готовим до отримання несподіваною інформації та необхідності проявити гнучкість в якомусь питанні.

Водолій

У спілкуванні з оточуючими Водолій здатен вперто стояти на своєму! Зірки гороскопу радять Водолієві сьогодні тримати свою дорогоцінну «єдино вірну» думку при собі, а якщо все-таки висловив - бути готовим піти на компроміс і навіть вибачитися.

Риби

Сьогодні у Риб все має бути прекрасним: і душа, і думки, і робочий стіл! Втім, не менше від звичайного бруду (а може бути, навіть більше) їх здатні вивести з себе недоліки оточуючих: їх неідеально чисті вчинки і слова. Навряд чи Риби зможуть утриматися від спокуси сказати кому-небудь про це прямо.