Ілюстрації REUTERS

Багато кому 2020 рік запам'ятається як досить несприятливий періоду. Як мінімум, його початок через пандемію коронавірусу здається напруженим і лякаючим.

Астролог Павло Глоба передбачив, коли закінчиться всі катаклізми 2020-го року, пише slovofraza.

Читайте такожКалендар стрижок на квітень 2020: коли краще зробити нову зачіску

Відео дня

Павло Глоба вважає, що напружена ситуація виникла через Ліліт (Чорний Місяць), яка перетнула Атлантику 27 січня. Це важливий момент, оскільки прихована планета виступає провокатором для розв'язання проблем на політичній арені або сприйнятливості до інфекцій і вірусів. Павло Глоба говорить, що, швидше за все, європейська чума також могла з'явитися при Чорному Місяці в Овні. На щастя, коронавірус не є настільним смертоносним, але проблема реальна і забирає багато людських життів. Також Глоба вказував на високосний рік, адже він вважається не найкращим знаком (нечастий рік), і владу Металевого Щура (рознощик захворювань).

Астролог вважає, що проблема закінчиться ближче до початку літа, хоча Ліліт пробуде в Овні до 20 жовтня, до цього часу ще спостерігалася напружена обстановка. Тобто, краще до осені чи початку зими вживати всі заходи обережності.