Як знакам зодіаку уникнути грошових проблем / фото pixabay.com

З'явився фінансовий гороскоп на тиждень з 13 по 19 квітня 2020 року. При цьому астрологи попередили, що на чотири знаки Зодіаку можуть чекати труднощі з грошима.

Серед них — Діва, Скорпіон, Козеріг і Риби, пише SlovoFraza.

Діва

Впоратися з тимчасовими фінансовими негараздами вийде, якщо скоротити зайві витрати. Придбання товарів, які не потрібні, підвищить ризик залишитися ні з чим, а отже, варто не тільки скласти список необхідних покупок, але й розподілити наявні кошти заздалегідь, щоб у разі непередбачених обставин у гаманці залишалися гроші.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на суботу, 11 квітня: що чекає на Овнів, Дів, Скорпіонів та інші знаки Зодіаку

Скорпіон

Скорпіонам астрологи рекомендують відмовитися від витрат у перші два дні. Енергетика планет буде нестабільною, і є ризик неабияк витратитися, піддавшись умовлянням продавців або пішовши на поводу у близьких.

Козеріг

Астрологи попереджають, що 13 і 17 числа є ризик втратити значну частину накопичень, тому у ці дні краще не витрачати грошей і не купувати товари у сумнівних продавців.

Риби

Рибам астрологи рекомендують зайнятися накопиченнями та уникати зайвих витрат. Енергетика зірок і планет на цьому тижні буде впливати на настрій, тому ризик піддатися вмовлянням і витратити гроші на непотрібні товари зросте.

Раніше УНІАН повідомляв, що 11 березня щербатий Місяць у знаку Діви. Це ідеальний день для монотонної роботи, вивчення чогось нового, а також для укладення шлюбу.