На які знаки Зодіаку чекає везіння цього тижня / damas-times.com

Астролог Павло Глоба склав гороскоп на тиждень з 13 по 19 квітня 2020. Він розповів, на які знаки Зодіаку чекає везіння.

Прогноз астролога на цей тиждень допоможе вам не обійти стороною намагання налагодити своє життя, пише SlovoFraza.

Читайте такожГороскоп на 13 квітня: кому астрологи прогнозують сьогодні успіх, а кому – важкий день

Відео дня

Овен

В амурній сфері у людей цього знаку очікується тиша. Тим, кого постійно дошкуляють сварки, вдасться нарешті розслабитися. Можна буде знайти компроміс, забути про сварки недавнього часу. Що стосується спілкування з колегами і недоброзичливцями, то в середині квітня Овнам вдасться зарити з ними сокиру війни. Це призведе до появи нових можливостей.

Близнюки

Це дуже сприятливий час для тих Близнюків, які мріють змінити своє життя, змінити обстановку, досягти великих успіхів в найкоротші терміни. Особливо важливо це в період з 15 по 19 число, коли зірки будуть перебувати в повній гармонії з планетами.

Терези

Для Терезів настає період максимального везіння в коханні. Тим, хто вже перебуває у шлюбі або у стосунках, вдасться вдихнути в кохання нове життя. Це буде прекрасний час для романтики, спільних справ. Терези стануть більш популярними у протилежної статі, тому легкий флірт зможе підняти їм настрій.

Раніше астрологи розповіли, які раптові зміни і прозріння чекають на всі знаки Зодіаку в квітні.