Гороскоп на травень 2020 / slovofraza.com

Гороскоп 2020 на травень підкаже, які знаки Зодіаку зможуть розгорнути своє життя в новому напрямку, що і планети будуть сприяти їм у цьому. Для трьох знаків Зодіаку все почнеться з чистого аркуша, а зміни будуть в любові, роботі, кар'єрі, і в сприйнятті навколишнього світу.

Про це пише "РБК Україна".

Гороскоп на травень 2020: Близнюки

Близнюки у кінці весни зможуть розібратися зі старими проблемами і розібрати завали. Астрологи вважають, що коли вони розгребуть все старе, з'явиться місце для чогось нового і незвіданого. Швидше за все це саме те, що ви так довго чекали.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, на яких у квітні чекає несподіваний прибутокВ родині відносини налагодяться – настане повна ідилія. Крім того планети в травні будуть сприяти облаштуванню будинку, ремонту та переїзду. А самотні Близнюки можуть розраховувати на цікаве знайомство, яке може перерости в гарний роман.

В роботі і кар'єрі Близнюків теж чекають довгоочікувані зміни – вони зможуть поліпшити матеріальне становище і матимуть певний статус. А ось флірту з колегами варто уникати, інакше це може зіпсувати вам репутацію.

Гороскоп на травень 2020: Раки

Вони зможуть перебороти себе і пробачити давні образи. Старі страхи пройдуть, і відкриється шлях до чогось нового і хорошого. Астрологи радять не боятися змін і впевнено рухатися до них назустріч. Завжди знайдуться люди, які допоможуть у нових починаннях.

У травні, ви і тільки ви будете керувати у відносинах з другою половинкою. Якщо ви захочете перевести відносини на новий рівень – у вас все вийде. Облаштування сімейного гніздечка, будинки, дачі, для чого Ракам варто присвятити другу половину місяця. Партнери Раків будуть приємно здивовані змінами в коханій людині.

Читайте такожГороскоп на 14 квітня: що чекає на Овнів, Козерогів, Риб та інші знаки ЗодіакуНа роботі удача буде супроводжувати Ракам – вони отримають можливість кар'єрного зростання та збільшення окладу. Планети в травні будуть супроводжувати ініціативним Ракам, які наважаться вийти із зони комфорту.

Гороскоп на травень 2020: Риби

Для Риб травень стане добрим місяцем, який принесе багато приємних моментів. Ви відчуєте нову хвилю життя, станете частіше посміхатися і захочете змін. Ви зустрінете багато нових людей, які будуть корисні вам у житті.

Багато Риби надихнувся і захочуть змінити імідж. Самотні Риби в кінці місяця будуть багато ходити на побачення, які помітно зблизять вас з деким. Зірки радять не квапити події, набиратися досвіду і отримувати життєві уроки. А ось сімейним Рибам варто урізноманітнити інтимне життя, інакше проблем не уникнути.