23 квітня – молодик у Тельці у 05:26 за київським часом / фото: ua.depositphotos.com

Молодик - це час, коли Сонце символічно «з'єднується» з Місяцем. Нічне світило ховається, і його не можна побачити на небі. Це загадкові, темні і безмісячні ночі. УНІАН розповість Вам про особливості нового місяця і як правильно поводитися в цей день.

Молодик у квітні: коли, дата

Місяць у знаку зодіаку Телець / фото: ua.depositphotos.com

На дату 23.04.2020 в 12:00 Місяць перебуває у фазі «Новий Місяць (настане 23.04.2020 у 05:27)». Це 2 місячний день у місячному календарі. Місяць у знаку зодіаку Телець. Відсоток освітленості Місяця складає 0%. Схід Місяця у 05:42, а захід у 20:08.

Особливість квітневого молодика

Читайте такожГороскоп на травень: що чекає на Овнів, Стрільців, Козерогів та інші знаки в останній місяць весни Місяць під час молодика 23 квітня буде перебувати в знаку Тельця. Телець — знак матеріальної стабільності, наполегливості і старанності, тому це найсприятливіший час для проведення різноманітних фінансових операцій і угод. Вкладення в цінні папери обов'язково призведе до отримання доходу. Так само добре йдуть справи, пов'язані з нерухомістю і будь-якими іншими майновими питаннями, включаючи операції з художніми цінностями.

Відео дня

Хоча в цей період часу і відзначається деяке посилення розумових здібностей, але з іншого боку зростає інерційність і схильність до ліні. З'являється бажання комфорту і затишку, хочеться відвідати театр або кіно, розслабитися і смачно повечеряти в ресторані.

23 квітня 2020 року о 12:00 - 2 місячний день. День вдалий для початку циклу фізичних вправ, лікувального голодування або дієти. Будь-які починання в цей день отримують додаткову енергетичне підживлення.

Слід звернути увагу на такі негативні якості, як злість і скупість, оскільки їх подолання допоможе реалізувати нові починання.

Молодик у квітні: що чекає на знаки Зодіаку 23 квітня

Що принесе молодик 23 квітня знакам Зодіаку / фото: ua.depositphotos.com

Овен: гороскоп на 23 квітня 2020 року

Життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Зростають творчі здібності, інтуїція, сексуальність. Ймовірно, старі і, як вам здавалося, втрачені друзі будуть шукати шляхи до примирення. Проявіть щедрість, уникайте амбіцій і протистояння, шукайте компроміс — і все стане на свої місця. Інтереси дітей зажадають від вас підвищеної уваги та особистої участі.

Тілець: гороскоп на 23 квітня 2020 року

Читайте такожГороскоп на травень: що чекає на Овнів, Стрільців, Козерогів та інші знаки в останній місяць весниПрекрасний день для аналізу минулих вчинків, планування, початку нових справ. День пов'язаний з дієтою, активними фізичними вправами, отриманням інформації. Надлишок життєвих сил постарайтеся використовувати конструктивно, інакше відчуєте їх явний недолік.

Близнюки: гороскоп на 23 квітня 2020 року

Життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Зростають творчі здібності, інтуїція, сексуальність. Прекрасний день для початку нових справ, для залучення до своїх проектів однодумців, для спілкування. Слід конструктивно використовувати надлишок життєвих сил. Ймовірність значного прориву у справах дуже велика.

Рак: гороскоп на 23 квітня 2020 року

День вдалий для придбань, і розпочаті раніше клопоти з нерухомістю завершаться вдало. Можливо, вас чекають великі і приємні зміни, якими буде ознаменована наступний тиждень, а може, й місяць, — вони пов'язані з дітьми, творчістю, особистим успіхом.

Лев: гороскоп на 23 квітня 2020 року

Сприятливий день для вирішення накопичених справ або зміцнення власних позицій. Несправедливість, допущена стосовно вас чи до когось з вашого оточення, може викликати у вас гнівний протест. Активність і прямота допоможуть вам виправити становище, проте запальність і нетерпіння можуть утруднити розв'язання проблем. Комерційні операції, пов'язані з ризиком, принесуть збитки.

Діва: гороскоп на 23 квітня 2020 року

Життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Зростають творчі здібності, інтуїція, сексуальність. Цей день буде забарвлений в оптимістичні кольори. Але можливо, що дехто може неправильно сприйняти ваші добрі наміри і порахувати вас занадто самовпевненим. Все, звичайно ж, налагодиться, якщо ви будете уважнішими до близьких вам людей.

Терези: гороскоп на 23 квітня 2020 року

Читайте також22.04.2020: для чотирьох знаків Зодіаку незвичайна дата стане доленосноюДень пов'язаний з матеріальними втратами або невдачами в сфері особистого життя. Можливо, негативну роль відіграє заздрість і недоброзичливість оточуючих вас людей. Але й зросла зарозумілість Ваг теж внесе свій внесок у негативну ситуацію. Будьте до себе критичніше, стійкіше до спокус, не потурайте власним слабкостям. Не плануйте зустрічей з друзями.

Скорпіон: гороскоп на 23 квітня 2020 року

День змін, перетворень, трансформацій. Можливо, що сьогодні має відбутися подія, яка виявиться яскравим і незабутнім. Не варто довго обдумувати пропозиції колег або коханої людини. Все, що ви сьогодні почнете, матиме вдале продовження і відмінні результати, оскільки зірки прихильні до вас.

Стрілець: гороскоп на 23 квітня 2020 року

Прекрасний день для початку нових справ, залучення до своїх проектів однодумців, спілкування. Слід конструктивно використовувати надлишок життєвої енергії — не розпорошувати сили в порожніх розмовах чи словесних баталіях.

Козеріг: гороскоп на 23 квітня 2020 року

Життєвий потенціал має тенденцію до підвищення. Зростають творчі здібності, інтуїція, сексуальність. Але можливо, що дехто неправильно оцінить вашу уявну м'якість, вважатиме вас надміру соромливим і спробує звалити на вас обтяжливі обов'язки.

Водолій: гороскоп на 23 квітня 2020 року

Цей день може піднести вам сюрпризи і несподівані звістки, як погані, так і хороші. Обстановка в сім'ї може бути натягнутою. Стосунки з коханими будуть випробувані на міцність. Тим, хто збирається в подорож, зірки радять дотримуватися обережності в спілкуванні з незнайомими людьми. Не варто сприймати серйозно їх слова та наміри.

Риби: гороскоп на 23 квітня 2020 року

День концентрації життєвих сил, боротьби і захисту своїх поглядів. Слід проявити обережність і обачність у відносинах з людьми, від яких ви залежите. Не пливіть за течією, покладаючись на удачу. Докладіть усіх зусиль для досягнення поставлених цілей, проявивши достатню старанність і фантазію. Можливі захворювання, пов'язані з кістковою системою.

Гороскоп підготовано за матеріалами сайту supercook.ru.

Місячний календар на квітень 2020

http://vedmochka.net/