У Тельця в жовтні з'явиться маса ентузіазму / tv.ua

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які в жовтні позбудуться всіх проблем.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, яких у жовтні накриє хвилею успіхуТілець

У Тельця в жовтні з'явиться маса ентузіазму. Ви почнете викладатися максимально на роботі, що дозволить розібратися з усіма накопиченими протягом вересня проблемами. Оточуйте себе перевіреними людьми і не ризикуйте марно.

Відео дня

Діва

Останнім часом Діви балансували на межі відчаю, оскільки кількість обов'язків і завдань вже давно перевершили ваші можливості. По суті, Ви просто довго працювали на знос, що пошкодило, як фізичному стану, так і емоційному. У жовтні Діва більш осмислено і економно стане розпоряджатися енергетичними запасами. Це розумний хід, що дозволяє впоратися з великим обсягом роботи, але при цьому не доводити себе до знемоги.

Стрілець

Стрільцям в жовтні доля дозволить досить швидко розправитися з усіма накопиченими проблемами, що заважають рухатися далі. Дякувати варто нового знайомого. Так, Стрільцеві пощастить завести знайомство з впливовою особою, яка з почуття симпатії протягне руку допомоги і буквально за вас розв'язже всі питання. Але намагайтеся більше не допускати в житті подібного бардаку, адже наступного разу удача може відвернутися.

Козеріг

Козеріг останнім часом занурився в безодню Хаосу, проте в другій половині жовтня він збереться з думками, стисне волю в кулак і розбереться з усіма труднощами. Ви мудрі і досвідчені, що грає вам на руку. Але надалі намагайтеся розраховувати сили і не брати на себе занадто багато обов'язків.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: