Гороскоп на завтра для всіх знаків Зодіаку / mag.sigmalive.com

сьогодні корисно почати день з розминки, пробіжки, оригінальної мотивуючої акції. Подальший хід подій потребує іншої тактики.

У неділю ви отримаєте момент для конкретних корисних оновлень і обговорення практичних прикладних питань. Починання з нуля не рекомендуються, акцент краще зробити на завершенні справи або певного етапу шляху.

Овен

Для Овнів неділя стартує з короткого спалаху ентузіазму. На цій хвилі можна завершити сьогоднішній сюжет, але не варто приступати до нових справах. Вже до полудня зміняться плани, звузиться вибір.

Відео дня

Телець

Вранці Тельцям не варто піддаватися випадковим бажанням: будь-яка дія буде тупиковою авантюрою. У кращому випадку, ваш імпульс виявиться марним, а в гіршому шкідливим, ви часу витратите свої сили та цінний ресурс.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, яким незабаром пощастить з грошима

Близнюки

сьогодні Близнюкам зірки радять не йти на поводу у чужого ентузіазму. Навіть найкращі наміри будуть безсилі проти об'єктивної реальності, а вона протягом дня зміниться.

Рак

сьогодні Ракам краще орієнтуватися на обставини. Що саме від вас вимагається, стане ясно ближче до полудня. Якщо вранці ви вирішили зайнятися тією чи іншою справою, не варто захоплюватися: швидше за все, для продовження клопоту не буде умов.

Лев

сьогодні Левам буде важко відтворити вчорашню атмосферу і продовжити улюблену гру. Навіть якщо ви увійшли в азарт і готові до її продовження, зміняться правила. Але ніщо не заважає вам почати ранок з чогось звичного, наприклад, короткої розминки або прогулянки.

Діва

Починання раннього ранку закінчаться для Дів тупиком, що не означає краху усіх планів. Провальну стратегію змінить більш розумна. З'явиться потрібний настрій, що буде підпадати під приціл.

Ваги

сьогодні у Терезів звузиться поле вибору. Ранок непогано почати з динамічною ноти: прогулянки, пробіжки. Основна частина дня задасть вам певні умови й змусить вас мислити практичними категоріями.

Скорпіон

Поліпшення обставин Скорпіонів чекає ближче до полудня. Потрібні люди несподівано підуть вам назустріч. В залежності від ситуації, ви зможете налагодити діалог, організувати зустріч або виступ, підтвердити свої права, зробити відкат назад або вдало відігратися.

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 11 - 17 травня

Стрілець

Для Стрільців сьогоднішній день почнеться з бажання рухатися за інерцією обраним шляхом (особливо, якщо на ньому вони вже досягли успіху). Однак доля розпорядиться по-своєму, вам доведеться змінити мету або стиль дій.

Козеріг

Козерогам не варто починати день з поспіху і метушні: марний ранній старт дезорієнтує і відведе хибним шляхом. Має сенс дочекатися сприятливого збігу обставин.

Водолій

сьогодні Водоліям краще займатися завершенням старих справ або розчищенням поля для нових. Водолії-жайворонки встигнуть зробити з ранку щось корисне, але розвивати в цьому напрямку активність не варто.

Риби

Критичний період для Риб - ранок. В цей час краще утриматися від цільових дій: вони будуть занадто явно віддавати авантюрою. Краще почекати, поки доля не дасть переконливий знак.