Сатурн перейшов в знак Риби / фото ua.depositphotos.com

Відома астролог Ольга Медвецька зробила насторожуючий прогноз подій до 2025 року, пов'язаний із переходом планети Сатурн у знак Риби 7 березня.

"Сатурн - планета повільна і вона перебуває у кожному знаку цілих два роки, а значить і буде чинити відносно довгостроковий вплив, - зазначила астролог. - Ми можемо знайти в історії людства періоди, коли Сатурн займав таке ж положення, і проаналізувати, що було, та спробувати передбачити, який напрямок подій чекає на нас".

За словами Медвецької, Сатурн - планета обмежень, чіткості, планомірності, диктатури і правил. Вважається, що слідування цієї "суворої" планети знаком Риб несе багато неприємностей:

Відео дня

"Така думка панує через те, що Сатурн займав вказане положення, наприклад, у 30-х роках, коли були сталінські репресії, у 60-х - час брежнєвських гонінь, коли активно застосовувалася каральна психіатрія, а також у 90-х - панування мафії і "нових росіян". Тобто можливі малоприємні моменти до 2025 року".

При цьому астролог додала, що на момент входу у знак Риб Сатурн не мав напружених аспектів, і це втішає, оскільки може означати прямо протилежні наслідки на рівні подій:

"А саме - звільнення політв'язнів і репресованих, каяття фігур світового значення в скоєних помилках і гріхах, допомога нужденним на глобальному законодавчому рівні і закінчення авторитаризму".

Раньше астролог назвала рік закінчення війни в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: