Астролог Наталія Власенко / instagram.com/astrolog_nataliya

Очікування зими викликає в українців нерозуміння, що робити - виїжджати за кордон чи робити консервації, адже ціни на продукти можуть "злетіти" ще більше. Також не залишає страх, що обстріли продовжуватимуться, й існує ймовірність повторного вторгнення з території Білорусі... 

Більшість експертів прогнозують, що ця зима буде дійсно важкою. А що про це говорять "небесні світила"? Про це УНІАН розпитав астролога Наталію Власенко. 

Пані Наталіє, зараз багато експертів говорять, що зима 2022-2023 буде надважкою для України. Скажіть, що про це говорять зірки?

Відео дня

У грудні та січні ми побачимо важливі зміни у країні, можуть бути завойовані важливі позиції на сході. Особливо важливими днями є плюс-мінус 5 днів близько 11 січня. 

Суперництво у січні сягає якоїсь кульмінації. У Російської Федерацію можуть з'являтися союзники, або навпаки - союзники виступають проти них, підставляють їх, і завдяки цьому в Україні відбуватиметься відновлення територій. Також на сході можлива й якась непередбачена ситуація.

Чи припиняться взимку масовані ракетні обстріли та закидання України дронами-камікадзе?

У лютому дуже сильним буде військовий сектор захисту, наша армія покращить свої позиції, але обстріли можуть бути. Російська армія відчуватиме складнощі, шукатиме нові методи у розв’язанні військових завдань.

У лютому дуже сильним буде військовий сектор захисту, - астролог / facebook.com/GeneralStaff.ua

Яким містам наразі загрожує небезпека?

Зараз під ударом центральні області та західна Україна. Найближчим часом тенденція може змінитися. Ближче до зими, поступово, погіршується ситуація із Сумською, Чернігівською, Донецькою та Київською областями.

Чого найближчим часом чекати в економіці? Зокрема мова про тарифи на комунальні послуги, ціни на продукти? 

Взимку в Україні можуть виникнути проблеми з валютою - з національною банківською системою, та й загалом з валютним ринком. Наприклад, стрибки долара чи євро, підняття податків. Дуже велика ймовірність інфляції, багато продуктів подорожчають вдвічі, але ймовірність, що зарплати підвищуватимуться, не більша. 

Ближче до зими ми можемо помітити, як люди починають активно продавати те, що самі виростили на городах, це будуть перші дзвіночки. Буде досить важко з ресурсами країни (мова фінанси, оплату комунальних послуг). З кінця січня дуже великі зміни в системі, ми можемо побачити багато помилок у якихось договорах, але у військових ходах позитивні результати у вигляді нових земель.

Ще одна тема, яка цікавить українців: чи буде напад з боку Білорусі? Або, можливо, все залишиться на рівні погроз?

З 9 листопада по березень очікується, що Білорусь стане офіційним союзником Росії. Їхні військові можуть зайти на наші території. Підвищена ймовірність вторгнення з їхнього боку, але мені здається, що це буде більше маніпуляція. Або намагатимуться, але далеко не підуть з Білорусі.

Переломний момент на фронті очікується у середині січня, - астролог / facebook.com/GeneralStaff.ua/

Вже досить великий проміжок часу екстрасенси, астрологи, мольфари, тарологи кажуть про те, що навесні 2023 очікується переломний момент на фронті. Тобто, почнеться відлік до завершення війни й нашої перемоги. Яка ваша думка?

Переломний момент на фронті очікується у середині січня, але перші дзвіночки нашої національної перемоги ми помітимо вже у грудні.

Однак ймовірність повноцінного завершення війни до кінця року невелика. До кінця 2022 року можуть бути звільнені якісь важливі міста. 

Херсон? 

Є висока ймовірність, що Херсон повернеться під контроль України вже в листопаді. 

Коли Україна почне відновлюватися?

Поступове відновлення Україна розпочне з 2024 року. Це безпосередньо залежатиме від того, хто прийде до влади на президентських виборах. Але в 2025-2026 роках розпочнуться нові складнощі: може бути підвищена смертність з якихось причин, або національні бунти. Але так само і буде великий приріст капіталу країни. Тобто відбудова країни буде, якщо позиція програється позитивно.

Чи приєднається Україна до НАТО?

Є можливість вступити в НАТО або отримати якусь важливу підтримку від них з весни 2023 року.

Астролог Наталія Власенко у Instagram: instagram.com/astrolog_nataliya