Цим знакам дуже пощастить / фото ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс ексклюзивно для УНІАН розповів, яким знакам Зодіаку дуже пощастить у грудні 2023 року. За його словами, в список щасливчиків потрапили тільки три представники зодіакальних сузір'їв.

Рак

Дуже хороший аспект у Раків. Вони можуть виграти в лотерею. Все відмінно у них буде складатися і в коханні. В цілому грудень обіцяє їм приємні подарунки. Однак варто бути більш обережними в плані здоров'я. Є ризик підхопити якесь гостре респіраторне захворювання.

Відео дня

Риби

У далеких поїздках, еміграції, подорожах буде везти Рибам. Вони можуть отримати нову освіту, успішними будуть курси з підвищення кваліфікації. Якщо ви раніше почали вчити іноземну мову, то на ретроградному Меркурії варто відновити уроки. 

Лев

Хороша ситуація буде і у Левів, особливо, що стосується кохання і стосунків. Все відмінно у них буде з сексуальним життям, бо Марс перебуває в п'ятому будинку від знака Лева - в знаку Стрільця. Це завжди підвищення лібідо. Також на них чекає успіх у творчості. Якщо ви давно писали якісь праці, створювали музику, писали картини, то можете зараз презентувати це світу. Леви можуть перейти на більш високооплачувану посаду.

Нагадаємо, кінець листопада щедро обсипле подарунками ці знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: