Війна в Україні / facebook.com/GeneralStaff.ua

Астролог Дмитро Уранус у своєму Facebook повідомив, що в найближчі два тижні в Україні буде зберігатися складна і небезпечна ситуація. 

За його словами, астрокартографія показує напружені ділянки на карті. Лінії Марса і Сатурна перетинаються в районі острова Зміїний, на захід і південний захід від Одеси. Там цілий пучок перетинів напружених аспектів Марса, Сатурна, Сонця, Місяця і Нептуна.

"Однозначно можна сказати, що в цьому регіоні буде серйозне військове загострення, можлива нова битва за острів Зміїний, або навіть спроба висадки десанту на узбережжі Одеської області на північ від гирла Дунаю. До цієї ділянки на карті потрібна особлива увага, бо ворог точно задумав активність в цьому регіоні. Якщо врахувати, що зараз відбувається з'єднання Марса і Нептуна в Рибах, і аспекти цих планет зачіпають акваторію Чорного моря біля берегів Одеської області, то в найближчі 2 тижні нові бойові дії на морі, і потоплення нових кораблів, дуже ймовірні", - сказав Уранус.

Відео дня

Також він передбачав небезпеку для Західної України. Висока ймовірність ракетних ударів біля Львова, Тернополя, Івано-Франківська та Чернівців.

"На довготі Москви, Донецька і Маріуполя проходить напружений аспект ретроградного Меркурія, що говорить про якусь хитрість і обман, яку замишляють в Москві і Донецьку проти міст Сходу України. Особливе занепокоєння у мене викликає Маріуполь, там точно зроблять якусь хитру і підступну підлість", - додав Уранус.

За словами астролога, місячне затемнення 16 травня зачіпає столиці Париж, Лондон і Пекін.

"Створить якісь конфліктні і напружені ситуації. Важко сказати, що це буде точно, можлива більш активна політична участь у військовому конфлікті в Україні", - підсумував Дмитро.

Нагадаємо, раніше астролог дав тривожний прогноз для України на найближчі два тижні.

Вас також можуть зацікавити новини: