Влад Росс розповів, чого насправді домагається президент РФ Володимир Путін / фото УНІАН

Офіційна Москва ніколи не визнає так звані "ЛДНР" частиною території Російської Федерації.

Астролог Влад Росс розповів, чого насправді домагається президент РФ Володимир Путін, пише dialog.ua.

Читайте також"Буде велика війна": астролог передбачив частку Новини"Мій прогноз однозначно 100 тисяч разів, навіть 200 тисяч разів: Донбас ніколи офіційний Кремль не визнає своєю територією взагалі в принципі. Кремлю і Путіну, в особливості, поки він при владі, найбільш приємна і сприятлива ситуація, як у Абхазії з Грузією і Північною Осетією, як у молдаван з Придністров'ям. Все робиться для того, щоб ця ракова пухлина на тілі України перебувала і далі. Це ідеальний варіант для Путіна, щоб у жодному разі Україна не увійшла ні до НАТО, найголовніше, і на другому місці, щоб не увійшла до ЄС, а щоб увійшла в Митний союз", - уточнив Росс.

Відео дня

Донбас, за словами астролога, повернеться до складу України, але тільки після відходу з президентського поста Володимира Путіна.

Більш того, в офіційного Києва є шанс поставити крапку в багаторічній війні вже наприкінці 2020 року на зустрічі в "нормандському форматі" в Берліні. Для цього Володимир Зеленський повинен якомога довше затягувати можливість персональних переговорів з російським колегою, вважає Росс.