Астролог Влад Росс / скріншот YouTube

Астролог Влад Росс: Путін не доживе до суду в Гаазі

10:30, 21.03.2023
6 хв. Інтерв'ю

Астролог Влад Росс в інтерв'ю УНІАН розповів, які події відбуватимуться в Україні навесні, коли чекати контрнаступу Збройних сил, чи зуміємо ми повернути всі окуповані території, та коли помре Володимир Путін.

Владе, розкажіть, що на нас чекає у квітні та травні?

Для нас ситуація буде суперовою, а от для Володимира Путіна - ні. ЗСУ потужно наступатимуть, з двох сторін буде руйнування російського фронту. На півночі і півдні вся шайка російського диктатора, в тому числі "вагнерівці", буде переможена. Також наші війська можуть повністю зачистити кордони з Росією. Тобто ми візьмемо в оточення всі групи на Сході. Це вже може статися 15-17 квітня, коли Уран - планета перевороту - з'єднається з Марсом. Це буде такий період, коли Путін зрозуміє, що він жорстко програв. Скоріш за все, після цього він захоче провести нову хвилю мобілізації, але не встигне, бо по всіх фронтах будуть дуже великі дірки. До речі, 17 квітня ми можемо завдати удари по Росії.

Чи запустять ЗСУ ракети по Москві?

Відео дня

Зовсім скоро у нас будуть далекобійні ракети, тому так. Ми битимемо по Москві, можуть бути влучання по Московській області, інших російських містах. Однак наступу на Росію не буде, тому що нам не потрібно подовжувати фронт. 

Наше головне завдання - оточити все це кодло, взяти Донецьк і Луганськ. Також нам потрібно дійти до перешийка з Кримом, там ми окупантів вже дістанемо по повній програмі. Ключовою буде Волноваха, адже ми підемо через неї.

Тобто можна припустити, що цього року ЗСУ повернуть всі окуповані території?

У 2023 році ми повернемо абсолютно все. Я вам більше скажу, ЗСУ створять таку ситуацію для окупантів, що вони самі повтікають з наших територій, в тому числі з Криму.  

У 2023 році ми повернемо всі території - Росс / фото УНІАН

Давайте пригадаємо ситуацію з підривом Кримського мосту. Тоді Путін вирішив помститися нам, випустивши багато ракет по українських містах. Чи варто очікувати схожої помсти після нашого контрнаступу?

Ні, тому що на той момент пацюка Путіна вже не буде в живих. Звісно, ще є Ігор Стрєлков, Євген Пригожин, але їх ніхто не допустить до влади. Для нас найоптимальнішим буде, якщо до влади РФ прийде мер Москви Сергій Собянін. Якщо він стане президентом у РФ, війна закінчиться на наступний день. Однак, якщо цю посаду обійме секретар СБ РФ Микола Патрушев, то може бути "заморозка". Тобто велика війна може тривати ще багато років, як на Донбасі. Тому що це людина, яка продовжуватиме справу Путіна, але не так фанатично. Він не посилатиме на забій таку кількість людей. Війна хоч і буде млявою, але триватиме.

Нам потрібно, щоб до влади прийшов Собянін. В такому випадку ми одразу повернемо Крим, нафта і газ для нас будуть безкоштовними, мінімум, десять років, також поліпшиться економічна ситуація в нашій країні. 

Можете спрогнозувати рік завершення війни?

Якщо найближчим часом президентом РФ стане Собянін, то війна закінчиться протягом декількох місяців. Однак, навіть якщо буде "заморозка", я бачу, що ми все одно переможемо, максимум, до серпня-вересня цього року. Тому не вірте, якщо вам кажуть, що війна триватиме до наступного року. 

Поки що Росія все ж тероризує наші міста. Скажіть, будь ласка, які з них наразі перебувають у зоні ризику?

Найскладнішою буде ситуація у Запоріжжі, Харкові і Херсоні. Однак ми відбиватимемо атаки. Західній Україні взагалі не варто турбуватися, бо у Росії закінчуються далекобійні ракети. 

У Мелітополі найближчим часом можуть бути жорстокі бої. Місто може бути зруйноване. Можливо, те саме чекає ще на Джанкой. 

Можу заспокоїти тим, що таких ситуацій, як у Бахмуті, більше ніде не буде. Це місто Путін взагалі стер з лиця Землі. Там вже не житимуть люди. Бахмут стане містом-музеєм. Він буде номером один у нашій країні, як місто-супротив агресії Російській Федерації.

А як щодо інших міст, які постраждали не менше?

Бучу, Харків і Маріуполь ми відновимо. Вони повернуться до мирного життя. 

Скажіть, чи відповідатиме Володимир Путін за всі свої злочини у суді в Гаазі?

Думаю, що ні. Путін не доживе до суду. 17-18 березня Чорний Місяць увійшов в його будинок смерті, тому вже у липні він може померти від вогнепальної зброї, або в нього може влучити дрон. До речі, у нього може повторитися ситуація, яка була у Гітлера. Він може отруїти себе, а потім йому хтось пустить кулю в лоб. 

Ви сказали, що вже цього року закінчиться війна в Україні. На вашу думку, якою потім буде наша армія? Чи можемо ми у світовому рейтингу посісти перше місце?

Нещодавно було опубліковано рейтинг, у якому Росія знову посіла друге місце, як найсильніша армія світу, а ми - 15-те. Однак після завершення війни ситуація зміниться. Наші воїни пройшли вже таке пекло, такий шлях, що вони можуть добровольцями їхати в інші "воєнні" країни та допомагати їм. Не думаю, що ми все ж станемо армією номер один у світі, проте у Європі - точно.

Чи буде ще якась війна, до якої може бути залучена Україна?

У 2025 році може розв'язатися війна між Китаєм та США, але Україна до неї не матиме жодного стосунку. Єдина країна, яка могла на нас напасти, - Росія. Проте протягом десятиліття вона буде безкровною, тому не зможе повторити те, що було 24 лютого 2022 року. У нас взагалі більше немає варіанту, щоб воювати. 

Коли скасують воєнний стан?

У вересні-жовтні. Його зберігатимуть для того, щоб цього року не було президентських виборів, бо наша влада хоче перенести їх на наступний рік. Важливо уточнити, що воєнний стан буде призупинено, а от остаточне скасування буде лише після смерті Путіна та палацового перевороту в Росії. До речі, приблизно у цей же період чоловіки зможуть виїжджати за кордон.

Наразі дуже багато українців перебувають за кордоном. Можете назвати сприятливу дату, коли біженці можуть повернутися додому?

Вже зараз. Локдаунів вже не буде, не буде масованих обстрілів. Від сьогодні в Україні ситуація буде нормальною.

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся