Астрологи назвали найжахливіших матерів за знаком Зодіаку / pinterest.com

Астрологи проаналізували материнські навички всіх знаків Зодіаку і розповіли про тих, хто зі своїми обов'язками справляється вкрай погано. Найжахливішими матерями за знаком Зодіаку вважаються Терези, Скорпіони і Риби. Чому так - читайте в матеріалі. 

Терези

Представниці даного знака Зодіаку стають мамами в зрілому віці, що, здавалося б, має зіграти на руку, проте в реальному житті все не так добре, як хотілося б. Часто Терези так і не розуміють для чого вони заводять дітей, думаючи, що дитина - це їхня особиста річ. 

Терези намагаються вдавати ідеальних батьків. Вони роблять вигляд, що все знають про свою дитину, лізуть в її особисте життя (стосується підлітків і старше), а також нерідко виховують за допомогою фізичної сили. Це назавжди перериває зв'язки між поколіннями. 

Відео дня

Скорпіон

Скорпіони - це ті, кому самим потрібна мама ще дуже довго. Часто вони безвідповідально ставляться до своїх спадкоємців, через що ті потрапляють в не дуже приємні ситуації. Також астрологи вважають, що мами-Скорпіони не володіють достатнім материнським інстинктом, щоб дати своїй дитині все, чого вона потребує. 

Риби

У трійку антирейтингу мам за знаком Зодіаку увійшли Риби. Часто представниці цього знака Зодіаку непостійні у стосунках з другою половинкою, тому через це їхня дитина може рости без батька. Неблагополуччя відбивається і на характері малюка, адже він, бачачи таку картину світу, думає, що так і повинно бути. 

Риби найчастіше ставлять на перше місце пріоритетності своє особисте життя, а потім вже виховання дитини. 

Нагадаємо, маг Шептицький відповів, коли Україна очиститься від окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: