З'явився фінансовий гороскоп / zinoti.lt

Звичайно, рівень ваших доходів безпосередньо залежить від якості вашої роботи. Однак часом в тому, щоб заробити зайвих грошей можуть допомогти і зірки. Астрологи назвали знаки зодіаку, яким гороскоп обіцяє фінансову удачу в найближчий тиждень.

Читайте такожМеркурій завершивши ретроградний рух: астролог розповів, кому це обіцяє багатствоТілець

Найближчі дні у Тельців будуть сприятливими для подорожей і нових ділових знайомств. Зірки також обіцяють вам удачу в кар'єрі і розвитку бізнесу. Астрологи вважають, що для Тельців настає найкращий час в плані пожертвувань, подарунків, безкорисливої допомоги.  

Терези

Перед вагами відкриється безліч нових дверей. Їм вдасться залучити в своє життя нових людей, події і речі. Однак якщо ваги хочуть грошей - доведеться старанно працювати і швидко приймати рішення, що в звичайний час їм невластиво. Так що якщо хочете розбагатіти, доведеться напружитися.

Відео дня

Скорпіон

Скорпіонам належить вирішувати багато справ на роботі і в бізнесі, тому їм потрібні будуть сили. Слідкуйте уважно за своїм здоров'ям. Гроші люблять новизну, а також тих, хто від слів швидко переходить до дій, тому зірки рекомендують Скорпіонам подумати про нову роботу.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: