Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку в 2023 змінять імідж / pinterest.com

Астрологи склали список із знаків Зодіаку, на чиїх представників у 2023 році чекають серйозні зміни. Експерти виділили два знаки, які захочуть змінити імідж. Як говорить положення планет, дана зміна буде вдалою - близькі будуть  захваті!

Близнюки

У Близнюків вже зараз є бажання щось зробити зі своїм волоссям. Вони хочуть або ефектну стрижку, або зміну кольору. При цьому жовтий, зелений або фіолетовий - це не їхня тема. Вони хочуть перефарбувати волосся в більш натуральний відтінок. Наприклад, блондинка - в рудий, русява - в брюнетку. 

Астрологи кажуть, що найбільш вдалі місяці для подібних перетворень - це квітень, травень і червень. Стригти волосся найкраще в молодика. Наприклад, в квітні молодик 20 числа, в травні - 19-го, і в червні - 18-го числа. 

Відео дня

Стрілець

Стрільцям зірки пророкують зміну іміджу в плані одягу. Ті, хто раніше любив одягатися зручно і просто, хочуть вразити оточуючих своєю вишуканістю, жіночністю і почуттям стилю. Так, найбільш вдалий час для зміни іміджу Стрільцям - це квітень, серпень і листопад. 

Також зірки кажуть, що стригти волосся, фарбувати волосся, робити татуювання або щось в цьому дусі не варто до середини лютого - це небезпечна зона, коли можуть траплятися прикрі неприємності. Крім того, варто уникнути значущих змін в період ретроградного Меркурія.

Нагадаємо, названо три нестаріючих знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: