Астрологи відповіли, який колір приносить гроші знакам Зодіаку/ depositphotos.com

Астрологи назвали кольори, які пасують кожному знаку Зодіаку. За допомогою аксесуарів або одягу відповідного кольору в життя можна залучити удачу і фінансове благополуччя. Детальніше читайте в матеріалі.

Овен

Овни - дуже консервативні і стримані особистості. Їм підходить темно-коричневий, чорний або сірий. Аксесуари та одяг такого кольору стануть магнітом для вдалих угод.

Телець

Тельцям допоможе збагатитися бордовий колір. Його варто включити не тільки в образ, але і в інтер'єр, щоб гроші йшли в будинок.

Відео дня

Близнюки

Близнюки дуже люблять зелений колір, і неспроста. Зелений для Близнюків - колір натхнення, сили, хороших емоцій, мрій і планів. Він допоможе залучити удачу в життя. Якщо йдете на важливу зустріч, одягніть щось зеленого кольору і зустріч неодмінно закінчиться успіхом.

Рак

Астрологи кажуть, що щасливий відтінок Раків - це відтінок закоханої жаби (насичений зелений). Одяг такого кольору молодить представників цього знака, а напівкоштовні камені будь - якого відтінку зеленого - це те, що відверне біди і нещастя.

Лев

Леви повинні носити одяг і аксесуари смарагдового кольору. В такому випадку у них не буде проблем в особистому житті і в бізнесі, а гроші будуть легко йти в руки.

Діва

Дівам слід звернути увагу на жовтий колір. Особливо, якщо в житті не вистачає яскравих фарб.

Терези

Терезам прекрасно підійде помаранчевий колір. Помаранчевий діамант, сапфір, бурштин або топаз повинні бути в скриньці у Терезів, щоб залучати достаток.

Скорпіон

Ідеальний колір для Скорпіонів - це фіолетовий. Він мало того, що підкреслює їхню творчу натуру, так ще й відкриває потоки для надходження нових матеріальних і матеріальних ресурсів. 

Стрілець

Стрільцям ідеально підійде золотий. З прикрасами питань виникати не повинно - будь-який аксесуар з золотом або позолотою стане магнітом для грошей.

Козеріг

Козероги повинні звернути увагу на білий. Цей базовий колір допоможе очистити простір від негативного впливу з боку.

Водолій

Водоліям підходить синій. Синій - колір умиротворення, роздумів, інтелектуальної діяльності. До слова, заробляють гроші Водолії саме своїм інтелектом.

Риби

Ідеальний колір для Риб - це рожевий. Він допомагає розслабитися, зловити потрібний "потік" і надихнутися на плідну прибуткову діяльність.

Нагадаємо, яким знакам Зодіаку пощастить найближчими днями.

Вас також можуть зацікавити новини: