Гороскоп на 22 серпня по картах Таро / ru.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 22 серпня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Карти Таро підкажуть, що на вас чекає в цей день і до чого варто бути готовими.

Овен 

Вам варто запастися терпінням, тому що не всі плани ви зможете реалізувати одним махом. На якісь завдання вам буде потрібно більше часу. Отримати все і відразу не вийде в цей день.

Відео дня

Телець

Тельці обожнюють самотність, проте вже завтра вона може на вас "тиснути". Вам захочеться більше часу провести в соціумі, поспілкуватися з людьми, налагодити зв'язки і знайти нових друзів.

Близнюки 

На Близнюків чекає велика пригода, яка залишить приємний слід в їхній душі. Все буде супроводжувати тому, щоб ви відчули себе щасливою людиною і багато раділи.

Рак 

У цей день вам варто направити свої сили на ті справи, які принесуть результат. А ось від "порожніх" справ варто відмовитися, бо ви тільки втратите час і енергію.

Лев 

Левам варто в першу чергу думати про себе. Не відкривайтеся занадто сильно малознайомим людям, тому що вас можуть обдурити. Краще переживайте все всередині себе або поділіться з близькими.

Діва 

Вам може надійти цікава пропозиція, яка змінить ваше життя в кращу сторону. Дуже важливо, щоб ви її розглянули і не упустили. В іншому випадку шанс на нове життя може бути втрачений.

Терези 

Терезам варто дуже уважно ставитися до своїх речей, тому що є ризик крадіжки. У вас можуть вкрасти гроші або гаманець. Тому стежте за своїми речами, тримайте їх в руках.

Скорпіон 

У цей день ви забудете про рутину і поринете в світ кохання. Проведіть вівторок зі своєю коханою людиною, подумайте про майбутнє, зробіть одне одному приємне. Вечір обіцяє бути наповненим пристрастю.

Стрілець 

Над вами нависла загроза. Що робити? У вас є два варіанти - або прийняти її, або спробувати битися. Який варіант ви б не вибрали, він не буде легким, але у вас є шанс вийти сухим з води.

Козоріг 

Для Козерогів це буде дуже хороший день, адже і на роботі, і в особистому житті на них чекає неймовірний успіх. Все буде так, як ви самі того хочете. Готуйтеся до порції приємних емоцій.

Водолій

Водолії можуть виграти в лотерею. Тому сміливо купуйте квитки і беріть участь. У вас є шанс легко збагатитися. Не пропустіть його, щоб потім не шкодувати.

Риби

На вас чекають хороші новини, які піднімуть вам настрій на весь день. Приймайте їх з вдячністю. Крім того, робіть добрі вчинки, вони повернуться до вас бумерангом.

Вас також можуть зацікавити новини: