Таролог відповіла на запитання, чи повториться війна в Україні

Таролог Ірина Клевер спрогнозувала, чи чекає на Україну ще одна війна у майбутньому.  Адже багато хто лякає, що навіть після завершення повномасштабного вторгнення 2022 Росія не заспокоїться й знову йтиме у наступ згодом.

"Не буде на нашій землі перемоги якоїсь іншої держави. Ні! Наразі в Україні війна у розпалі. За 5 років відтепер вона не буде знову, якщо зараз доб'ють, дійдуть й зроблять те, що мають зробити", - заявила астроексперт в інтерв'ю YouTube-каналу TOP.

Вона каже, що після війни Україна відбудується, її партнери будуть допомагати в цьому.  "Нам хотітимуть допомагати", - прогнозує Клевер.  Персонально людям теж допомагатимуть у відбудові зруйнованих будинків, їм надаватимуть кошти, додає таролог.

Відео дня

За словами астролога, Україна зможе повернути свої окуповані території, але це станеться не дуже швидко. Наша держава повернеться до кордонів 1991-го року, переконана вона.

Раніше екстрасенс Людмила Хомутовська зробила прогноз щодо війни і розповіла, як вона завершиться. Вона каже, що Україну чекає перемога. Але, на жаль, термінів цієї радісної події таролог не озвучила.

Вас також можуть зацікавити новини: