Чому не можна дивитися в дзеркало вночі / фото ua.depositphotos.com

Дзеркало – предмет інтер'єру з дуже сильною енергетикою. З давніх-давен воно використовувалося в ворожіннях і магічних ритуалах. Дзеркало може принести як щастя, так і велику біду. Вважається, що воно розділяє світ живих і мертвих. Тому поводитися з цим предметом потрібно дуже обережно.

Раніше ми розповідали, чи можна дарувати нижню білизну в подарунок і чим це може бути небезпечно.

Чому не можна дивитися в дзеркало коли плачеш

Існує повір'я, що плакати біля дзеркала дуже небезпечно. Ридаюча людина може проплакати своє щастя дзеркалу. Предмет може забрати ваше здоров'я і життєву силу, адже під час плачу ви вразливі. Жінка, що плаче перед дзеркалом, може сльозами змити свою красу.

Відео дня

Чому не можна дивитися в дзеркало вночі

Дивитися в дзеркало вночі від півночі до світанку дуже небезпечно. Вночі дзеркало перетворюється в портал в потойбічний світ. Нечисть може відобразитися в дзеркалі і налякати людину. Також вночі душі померлих можуть відчути живу людину і потрапити до неї з задзеркалля. 

Є у цієї заборони і практична причина. Сонна людина може прийняти зображення кімнати в дзеркалі за щось страшне і сильно злякатися.

Чому не можна дивитися в розбите дзеркало

Читайте такожТри знаки Зодіаку серед жінок притягують до себе негідників-астрологиПошкоджена дзеркальна поверхня обіцяє хвороби і неприємності. У розбитому дзеркалі наше зображення розділяється на кілька частин, через що може зруйнуватися доля. Також вважається, подивившись на себе в розбите дзеркало, можна наблизити свою старість.

Коли не можна дивитися в дзеркало / фото ua.depositphotos.com

Чому не можна дивитися в дзеркало після похорону

Часто після смерті людини в будинку покійного на 40 днів завішують дзеркала. Існує забобон, що після смерті душа людини повертається в рідний дім. Якщо покійний побачить себе в дзеркалі, то його душа може переміститися в задзеркалля на тисячу років. Душа покійного може забрати живого з собою.

Чому не можна дивитися в дзеркало дитині

Маленькі діти мають слабке захисне біополе. Багато батьків побоюються підносити дитину до дзеркала до дворічного віку. Малюк може віддати предмету своє здоров'я і життєві сили, яких і так небагато. Особливо небезпечно ставити дзеркало біля дитячого ліжечка.

Чому не можна дивитися в дзеркало під час їжі

За прикметою, їсти перед дзеркалом не можна, оскільки можна "з'їсти" свою пам'ять і щастя, а дівчина може "з'їсти" красу. Є у цієї заборони і наукове обгрунтування. Якщо відволікатися під час їжі на щось інше, то можна втратити контроль над апетитом і переїсти.

Чи варто вірити в ці прикмети – кожен вирішує сам. Але в будь-якому випадку потрібно не накручувати себе, зберігати позитив і віру в краще – тоді дзеркало ніколи вам не зашкодить.