Чому кіт повинен першим зайти в новий дім / ua.depositphotos.com

Впродовж десятиліть люди вірили, що першим у нову домівку повинен увійти кіт. Ця традиція сформувалася не просто так, адже існує кілька пояснень, чому кішку пускають в будинок першою.

Чимало людей вірить, що у котів є дуже тонке чуття, тому вони здатні вловити позитивні та негативні вібрації у будинку. Саме за поведінкою чотирилапого мешканця люди з'ясовували, яка ж енергетика панує у їхній новій оселі.

Для багатьох з нас переїзд у нову квартиру чи будинок - це стрес. Особливо тривожно людям, які вірять у злих духів чи домових. Саме тоді більшість починає цікавитися, хто перший повинен зайти в новий будинок. Про котів згадують у першу чергу. І цьому є пояснення.

Відео дня

Коли потрібно пускати кішку в нову квартиру?

Енергетичні практики кажуть, що коти дуже чутливі до потойбічних сил та негативних вібрацій у будинку. За давніми повір'ями, саме ці чотирилапі мають першими потоваришувати із духами та домовим. 

Інколи люди цікавляться, коли пускати кота в нову квартиру: до ремонту або після? Єдиної правильної відповіді не існує. На думку емпатів, краще пускати кота у квартиру, ще не облаштовану меблями.

Варто дуже уважно стежити, де кіт ляже спати у новому житлі. Там краще й облаштували ліжко для сну власників оселі. Подейкують, що котики обирають для сну найбезпечніше місце в будинку. Там ваш сон буде спокійним та безпечним.

Що означає прикмета "кішка у нову квартиру"?

Новий дім - це надія на нове безтурботне життя. Однак з господарями в нову домівку приходять їхні попередні проблеми та негаразди. Для того, щоб увійти в нову квартиру тільки з позитивом, першим мешканцем повинен стати кіт. Кажуть, що коти здатні очищувати простір для своїх господарів. 

Якщо ж кіт у новому домі поводиться тривожно, необхідно очистити його енергетично. Для цього використовують різні духовні практики, а релігійні люди кличуть священників. 

Як поводитися при переїзді, якщо немає кота - як вийти із ситуації?

Наші предки вірили, що кіт здатен принести в будинок благополуччя та спокій. Однак не усі люди полюбляють цих тварин. Тож, що робити, коли при переїзді нема кота? Все просто. Його може замінити собака. Ці чотирилапі також знайдуть найбезпечніше місце в будинку та наповнити його добрими вібраціями.

Крім того, оберегом будинку може стати нежива річ - наприклад підкова, або ікона. Головне вірити, що ця річ принесе вашому дому добро. Втім, оберегом для дому стане тільки та річ, яку ви купили самі з добрими намірами, або отримали в подарунок від доброзичливих рідних людей.

Вас також можуть зацікавити новини: