Накличете порчу та біду: що не можна ставити на заставку телефону

Іноді заставка на телефон на перший погляд може виглядати цілком безневинною.

Заставка на телефон може викликати приємні емоції, надихати, програмувати на досягнення мети і... накликати біду. Виявляється, що деякі фото на заставку, навіть ті, які на перший погляд виглядають милими і абсолютно безневинними, здатні притягувати погане. Давайте розберемося, чому не можна ставити фото на заставку телефону і чим небезпечні інші заставки. 

  • Власне фото

Не потрібно ставити на заставку телефону свою фотографію. Справа в тому, що на таке фото на заставці дуже легко навести порчу на хвороби і невдачу власника телефону. Особливо небезпечними вважаються фото, де ви дивитеся в об'єктив. Тому якою б красивою не була ваша фотографія - залиште її для себе, а не для "преси".

  • Фото з коханою людиною

Подібна історія і з весільними фото та фотографіями пар. Люди за своєю суттю заздрісні й можуть зурочити стосунки, навіть самі не бажаючи цього. Тут слід пам'ятати одну непорушну істину: щастя любить тишу, тому бережіть його від зайвих очей, і не ставте спільні фотографії на заставку телефону.

  • Фото дітей

У дітей дуже світла енергетика, але дуже слабка, тому їй легко нашкодити, а іноді нею можуть навіть і підживлюватися. Ставити фото дітей на заставку телефону не варто з тієї ж причини - щоб їх ненароком не наврочили.

Це ж стосується і фото вагітної жінки - через такий знімок можна отримати пристріт і порчу для ще не народженої дитини.

  • Фото померлих людей

Погана прикмета - заставка на телефоні з фотографією людини, якої вже немає в живих. Як би сумно не було, і як би не хотілося розлучатися з цією людиною, потрібно приймати те, що її вже немає. Такі фото не несуть в собі нічого хорошого - тільки енергетику руйнування і здатні притягти в життя різні неприємності й навіть смерть.

  • Зображення стихій та місць з негативним забарвленням

Природні явища - блискавка, гроза, шторм, виверження вулкана і так далі - руйнівні за своєю суттю і енергетиці теж. Вони можуть провокувати руйнування і втрати в особистому житті, тому такі фото на заставку смартфона краще не ставити. Крім цього, не потрібно ставити на телефон зображення зруйнованих будівель (нехай навіть палаців), лікарень і кладовищ.

  • Зображення гострих предметів, злих істот і незрозумілих символів

Ножі, скляні фігури, хрести, маги, чудовиська і монстри - все це притягує негатив, тому у вас їм не місце. Це ж стосується і незрозумілих символів і ієрогліфів, значення яких ви не знаєте - завжди є ймовірність, що воно не дуже хороше. Будьте обережні й з зображенням рун - вони можуть мати двояке трактування.

Раніше ми розповідали, які картини не можна вішати в будинку і чому.

Вас також можуть зацікавити новини: