"Чорна" смуга у найближчі три дні: на ці знаки зодіаку чекають невдачі / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представників яких можуть наздогнати серйозні невдачі у найближчі три дні до 20 серпня.

У список потрапили Овни, Тельці та Діви.

Овен

У Овнів намітився складний період. Можливі сварки з близькими людьми і нервові зриви, особливо на роботі. Конфлікти з партнером можуть привести до нетривалого або ж повного розриву. Все буде залежати від самих Овнів, як вони поводитимуться у таких ситуаціях. Зірки радять намагатися максимально стримувати емоції.

Відео дня

Тілець

Невелика "чорна" смуга у ці дні очікується і у тих, хто народився під знаком Тільця. Є ризик через дрібницю розірвати стосунки, зіпсувати свою репутацію на роботі або позбутися грошей. Астрологи рекомендують уникати робочих поїздок і зустрічей, все може піти не за планом, вийти з-під контролю та погіршити ситуацію до неможливості її виправити.

Діва

Розрив стосунків загрожує і Дівам. У найближчі три дні вони будуть надто емоційними і напруженими, можуть запросто наговорити зайвого, а потім шкодувати. Також у ці дні Діви ризикують зіткнутися з проблемами зі здоров'ям, втомою і апатією.

Раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, представникам яких казково пощастить цього тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: