Близнюки незабаром захочуть круто змінити своє життя / mag.sigmalive.com

В кінці вересня чотирьом знакам Зодіаку доведеться зіткнутися з абсолютно новою реальністю. 

Про це пише slovofraza.

Близнюки

Близнюки незабаром захочуть круто змінити своє життя. Цей знак прагне до постійного оновлення. Зірки кажуть, що у вас вийде знайти нову перспективну і високооплачувану роботу або ж піднятися на кілька ступенів кар'єрними сходами. Залишайте позаду токсичних приятелів і тих людей, що вічно в вас сумніваються і не вірять в успіх.

Відео дня

Читайте такожРетроградний Марс: астролог розповіла, які знаки Зодіаку потраплять під ударРак

Зазвичай Рак в багнети сприймає будь-які зміни, тому кінець вересня стане для нього не найвдалішим періодом.  Вам подобається спокійний плин життя. Гороскоп же закликає набратися сміливості, щоб зробити рішучий крок і залишити минуле позаду. Корисно проаналізувати обстановку, викреслити все зайве і замінити негативні аспекти на позитивні.

Терези

Терези, нарешті, повірять в себе і перестануть задовольнятися малим. Почніть з реалізації цікавої задумки, співпраці з впливовими особами і професійного зростання, щоб зайняти нову посаду. Деякі ваги радикально змінять імідж і зустрінуть любов.  

Скорпіон

Багатьом здається, що Скорпіон легко відпускає минуле і без проблем рухається в новизну. Якщо друге дійсно можливо, то з першим твердженням не все так просто. Річ у тому, що знак зодіаку занадто багато зусиль доклав, щоб створити своє життя, просунути проект або організувати рутину. Тому йому важко від усього цього відмовитися або змінити. Але в кінці вересня Скорпіон сам проявить ініціативу, тому що задумане пішло не за планом і не задовольняє ваші високі потреби.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: