Ці знаки Зодіаку "озолотяться" в молодика 20 лютого / slovofraza.com

Астрологи склали фінансовий гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 20 лютого - в цей день за місячним календарем молодик. Експерти стверджують, що дана дата позитивно позначиться на Овнах, Левах і Терезах. 

Овен

Овнам можуть виплатити зарплату або гонорар, який давно затримували. У цей день їм можуть повідомити про підвищення заробітної плати або про виплату премії. 

Також їм можуть прийти якісь соціальні виплати, допомога від меценатів тощо. 

Відео дня

Лев

Левам варто чекати на розкішні подарунки! Їх можуть запросити на побачення в ресторан, і зробити там сюрприз, подарувавши коштовну прикрасу або путівки на відпочинок. До слова, саме 20 лютого можуть вирішитися якісь труднощі з відпочинком. Наприклад, Леви візьмуть відпустку, забронюють готель, куплять квитки тощо. Зірки кажуть, що на це буде достатньо грошей!

Терези

Терезам не варто переживати про те, що коштів на щось може не вистачити. Зірки розпорядилися так, що 20 лютого і в найближчі дні після цієї дати Терези не будуть встигати рахувати свої доходи. Джерела можуть бути такими: допомога від родичів, дохід від інвестицій (продажу квартири або машини), прибуток від здачі чогось в оренду. 

Нагадаємо, названо найбільш нестерпні Знаки зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: