До чого сниться дитина / фото pixabay.com

Побачити дитину уві сні - важливий знак від Всесвіту, до якого варто прислухатися. Езотерики стверджують, що діти сняться нам не просто так. Такі сни обов'язково варто запам'ятовувати і правильно тлумачити.

Відео дня

До чого сниться дитина за сонником Міллера

Перш за все потрібно звернути увагу на стать малюка. Сон про хлопчика вважається вдалим. Такого сновидця чекає приємний грошовий приз. Дізнатися, до чого сниться дитина дівчинка, можна, звернувши увагу на її поведінку. Якщо малюк уві сні має гарний настрій і веселиться, то ви отримаєте грошову винагороду, на яку заслуговуєте. Якщо дівчинка плаче або вередує, то у вас будуть проблеми на роботі.

Якщо дитина плаче уві сні - це поганий знак. У вашому домі скоро проллються сльози. Грати з дитиною уві сні - до зміни місця роботи. Якщо дитина уві сні галасує і погано поводиться, то вас чекають дрібні невдачі. Заспокоювати або заколисувати сплячу дитину - до зради рідних.

Якщо вам сниться багато дітей, то вас оточить багато дрібних бід, які ускладнять життя. Рятувати дитину в сновидінні означає невпевненість в собі. Така людина дуже потребує підтримки. Побачити, що дитина померла уві сні - до неприємної ситуації, яку ви не зможете контролювати.

До чого сниться маленька дитина / фото thedigital.gov.ua

До чого сниться свою дитину

Якщо людині сниться її власна дитина, то треба задуматися над своєю поведінкою в сім'ї. Швидше за все, на вас ображений хтось із рідних.

Якщо бездітній людині сниться, що у неї є діти, то до неї скоро прийде натхнення або хороша ідея. Смерть своєї дитини уві сні означає, що сновиду мучать страхи і комплекси.

До чого сниться маленьке немовля: можливі тлумачення

В цілому сон про немовля обіцяє позитивний сюрприз або приємну зустріч. Купати немовля уві сні - до успішного вирішення давньої проблеми. Якщо немовля хворіє, то в родині сновиди будуть проблеми. Сон про смерть немовляти попереджає вас про руйнівну шкідливу звичку. Тримати малюка на руках - до приємного спілкування з близькими.

Вас також можуть зацікавити новини: