Діви - серед щасливчиків липня / ТСН

Гороскоп від Василини Володіної повідає, до яких знаків зодіаку в липні прийде довгоочікуваний успіх.

Про це пише slovofraza.

Рак

Читайте такожВідомий астролог назвавши знаки Зодіаку, на яких у липні чекає неймовірний тріумфАстрологічний прогноз на липень закликає Рака проявити максимальну активність. Особливо це стосується перших двох тижнів місяця, які є для вас найбільш сприятливим і відповідальним періодом. B цей час неймовірно легко досягти грандіозного успіху і вивести життя на новий рівень. Але Раку доведеться постаратися. Що робити? Проявляйте ініціативу і не відмовляйтеся від участі в незвичайних проектах. Зодіакальному представнику необхідно заявити про себе на широку аудиторію. Пропозицій і можливостей багато, тому не думайте відмовлятися, адже згода і розбірливість (вибирайте самі перспективні варіанти) приведуть до бажаного результату.

Відео дня

Діва

Якщо знак зодіаку Діва мріє нарешті досягти успіху в кар'єрному плані, зайняти високооплачувану посаду і брати участь у вигідних угодах, то липень може все це надати. Але від вас вимагається проявити твердість характеру і показати, що у вас є внутрішній стрижень, який не прогинається під тиском долі і суспільства. Успіх буде супроводжувати тих Дів, які у складні часи не змінять позицію. Велика ймовірність того, що з'явиться сильний лідер у колективі, який почне нав'язувати всім свою думку. Правда, ви підсвідомо відчуваєте, що вона помилкова. Астропрогноз радить не піддаватися чарам людини, а робити так, як вважаєте за потрібне. Це врятує від фатальної помилки і дозволить надалі затьмарити цю особу своїм авторитетом.

Читайте такожМісячний календар на липень 2020: сприятливі і несприятливі дніКозеріг

До Козерога успіх приходить шляхом вивіреної і перевіреної часом стратегії: продумувати дії і не поспішати. Насправді, Козеріг часто домагається успіху, тому що перед нами цілеспрямований, працьовитий, відповідальний і відданий справі зодіакальний представник. Він дійсно викладається на роботі і заслуговує всіх почестей. B липні вам щастить, тому що обставини відіграють вам на руку, усуваючи із шляху всі перепони. Це значно економить час і дозволяє домогтися довгоочікуваного успіху, до якого могли йти довгі роки. Тому ваше завдання – зібрати всі сили і зробити вирішальний ривок. Також знайомтеся з новими людьми, здатними просунути вас вперед.

Риби

Багатьом буде здаватися, що у другому літньому місяці знак зодіаку Риби просто марно витрачає дорогоцінний час. Ви не збираєтеся плисти проти течії і боротися з перешкодами. Чим же займеться зодіакальний представник? Більшу частину Липня ви витратите на нові знайомства. Ви постараєтеся зробити все, щоб опинитися на бізнес-вечірці, діловому обіді або унікальної презентації. І це зіграє важливу роль у подальшому кар'єрному зростанні. Рибам пощастить зустріти дивних людей, які поділяться безцінним досвідом і знаннями. А деякі з них навіть зроблять парочку вигідних ділових пропозицій. B результаті, ви легко і без проблем отримайте всі бонуси від долі.