Кому пощастить з грошима в серпні / Колаж УНІАН

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, які в серпні не поскупляться на гарне придбання. Вони можуть купити нерухомість або автомобіль, наприклад.

Діва

Представники цього зодіакального сузір'я вміють не тільки заробляти гроші, але і витрачати їх. В кінці серпня ви можете зважитися на серйозну покупку, так би мовити, зробити внесок у майбутнє. Астрологи рекомендують вам в цей період купити нерухомість, щоб потім здавати її в оренду. Так ви зможете мати пасивний дохід. 

Також зверніть увагу і на те, що вам потрібен відпочинок. Не скупіться на путівки на море. Візьміть з собою хорошу компанію і рушайте назустріч пригодам.

Відео дня

Близнюки

А ось Близнюки можуть здійснити свою мрію і зробити покупку, яку довго не могли собі дозволити. Експерти радять вам нарешті зробити це, щоб випробувати непідробну радість.

Не забувайте і про своїх близьких. Їх теж можете чимось порадувати. Вам це потім повернеться в подвійному розмірі. Крім того, кінець серпня буде сприятливим для покупки автомобіля. Ось тільки астрологи радять купувати нову машину з салону, а не підтриману.

Нагадаємо, двом знакам Зодіаку потрібно приготуватися до гіршого до кінця серпня.

Вас також можуть зацікавити новини: