На кого чекають скандали у вересні / фото tv.ua

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, яким у вересні належить серйозне з'ясування відносин з людьми. Що на них чекає і як з цим впоратися - читайте далі.

Близнюки

Близнюкам належить серйозна розмова з другою половинкою. Може розкритися щось, що давно вас турбувало, але ви не могли це якось позначити. Можливо, ви дізнаєтеся про обман або зраду. Вам належить зробити серйозний вибір: пробачити коханій людині чи ні. Але при цьому вам все ж варто звернути увагу і на свою поведінку. Подумайте, як так вийшло, що ваші стосунки охололи, що ви перестали довіряти один одному. В майбутньому не варто повторювати ті ж помилки, щоб не наступати на одні і ті ж граблі.

Водолій

У Водоліїв може виникнути конфлікт всередині сім'ї, не обов'язково з другою половинкою. Швидше за все, підступи родичів змусять вас злитися і дратуватися з будь-якого приводу. Якщо ви живете великою родиною, то подумайте про переїзд на іншу квартиру. Якщо такої можливості немає, то постарайтеся залагодити конфлікт і обмежити спілкування. Не йдіть на поводі у емоцій, щоб не погіршити ситуацію.

Відео дня

Нагадаємо, раніше екстрасенс передрекла Україні важкі бої вже цієї осені.

Вас також можуть зацікавити новини: