Екстрасенс Макс Гордєєв розповів, коли Україна поверне окуповані території / instagram.com/maxgord

Відомий український екстрасенс Макс Гордєєв в ексклюзивному інтерв'ю УНІАН розповів, чи повернуться окуповані території під контроль України і коли це може статися.

За словами експерта, вже до кінця 2022 року Україна поверне всі окуповані міста, але з півостровом Крим доведеться почекати.

"Я впевнений, що Україна зможе повернути всі окуповані території. І якщо міста ми повернемо раніше, то півострів Крим - до 10 років. У нас є сили його забрати раніше, але питання в людях (частина населення півострова хотіла бути в Росії, - УНІАН). Така ж ситуація з Донецьком і Луганськом. Наша країна поважає думку людей, а росіяни тільки прийшли і скористалися таким станом народу", - сказав Гордєєв.

Відео дня

Він додав, що першим з окупації вийде Херсон. Потім ВСУ звільнять Миколаїв, а ось "відірвати" від Росії Мелітополь буде складніше.

"Першим з окупації вийде Херсон. Турбуватися не треба і Миколаєву. Там були енергетичні коливання, але зараз вони потихеньку вщухають. Важко буде "відірвати" від Росії Мелітополь, але і його ми з часом повернемо. Ми настільки захопимося цим процесом, що навіть можемо допомогти повернути Білгород. Ми дали хороший вайб (емоційна атмосфера, настрій, - УНІАН) людям, які боялися Росію. І зараз потихеньку всі почнуть повертатися, так би мовити, до розуму. Довгий час ми не розуміли, що відбувається, але до кінця року до складу України повернуться більшість міст", - додав екстрасенс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс передрік закінчення гарячої фази війни.

Вас також можуть зацікавити новини: