Цим знакам дуже пощастить / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, для яких період з 16 по 22 жовтня будет дуже сприятливим. Хто потрапив до списку щасливчиків і що на них чекає - читайте далі.

Лев

У цей період Леви зможуть досягти своїх заповітних цілей. Для них важливо завжди перебувати в центрі уваги, тому від протилежної статі у них не буде відбою. Леви хочуть грошей і слави - що ж, отримайте і розпишіться. Мрієте про принца на білому коні? Виходьте в соціум і дивіться на всі боки. Все буде так, як ви самі того хочете.

Відео дня

Рак

На Раків чекають зміни в особистому житті. Якщо ви давно перебуваєте без пари, то саме час закрутити бурхливий роман. Це може бути абсолютно незнайома вам людина, а може бути і ваш друг. Придивіться до свого оточення, хтось до вас точно не байдужий. А ось сімейні Раки можуть дізнатися про поповнення в родині. Ви будете дуже щасливі.

Овен

Овни отримають визнання за свої досягнення. Начальство гідно оцінить ваші розум, талант, надійність і відданість справі. Тому ви можете розраховувати на просування кар'єрними сходами. Також вам вдасться поліпшити своє фінансове становище.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку зійдуть з розуму від щастя вже зовсім скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: