Не завжди люди підходять один одному по імені / ua.depositphotos.com

Езотерики вважають, що обчислювати гармонійність пари потрібно не тільки по натальних картах, знаках Зодіаку і групах крові - це можна зрозуміти набагато швидше - по імені. УНІАН з'ясував, у яких людей сумісність імен нульова.

Негативна сумісність імен в любові - список невдах

Існує кілька поєднань чоловічих і жіночих імен, власники яких точно ніколи не будуть жити спокійно. Сварки, скандали, нерозуміння - ось їх вірні супутники, а не підтримка, розуміння і любов. Перевірте - можливо, ви теж серед лузерів в списку Амура.

  • Кирило і Ганна

Далеко не ідеальна сумісність імен натякає, що "пан" буде знущатися над "благочестивою" до тих пір, поки їй це не набридне. Як правило, Ганна більш лояльна і терпляча, ніж Кирило - для неї сімейне вогнище важливіше тусовок. Чоловік з таким ім'ям стане пригнічувати свою дівчину, відіграючи власні комплекси, а жінка не зможе піти. 

Відео дня
  • Вероніка і Костянтин

Швидше за все, Костя буде бігати за кожною спідницею, нехай і не завжди явно, а Вероніка - чекати біля вікна. Будь-які сварки закінчиться відстоюванням чоловічої авторитарної позиції і утиском прав жінки. Також велика ймовірність апатії і депресії на тлі постійних спроб відшукати свого благовірного або знайти у нього в телефоні докази зрад.

  • Катерина і Микола

Тут сумісність імен в ліжку і любові буде дуже низькою, тільки якщо Катя не стане шанувальником щоденних скандалів і биття посуду. Микола тільки так вміє вирішувати проблеми і конфлікти - спочатку розносить півквартири, а потім каже, що розлютився. Дівчатам з ім'ям Катерина варто вирішити для себе, чи готові вони жити на пороховій бочці.

  • Ірина та Дмитро

Навряд чи володарка такого імені захоче, щоб чоловік розповідав їй, що робити. Їй краще, коли він підпорядковується, але Діма на ці умови піти не захоче. Навіть якщо на самому початку він буде самим ввічливим чоловіком в світі - не спокушайтеся, рано чи пізно він стукне кулаком по столу.

Вас також можуть зацікавити новини: