Астролог назвала знаки Зодіаку, які будуть плакати на вихідних / Колаж УНІАН

Астрологи дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на вихідні, 4 і 5 березня. Зірки стверджують, що в долях двох будуть проблеми, які змусять гірко плакати. Хто вони і що може статися - читайте в матеріалі.

Діва

Перший знак, представникам якого реально варто побоюватися - це Діви. У ці дні на них чекає висока травматична небезпека і аварійність. Астрологи радять відмовитися від поїздок, якщо це можливо. Екстремальні розваги краще відкласти або скасувати зовсім. Також можливий побутовий травматизм: поріз на кухні, забій, падіння на слизьких сходинках. 

Зірки кажуть, що якщо спробувати урізати всі потенційні ризики, є маленький шанс уникнути неприємностей. Однак якщо біда все ж трапиться, Діви будуть гірко плакати. 

Відео дня

Козеріг

У Козерогів будуть депресивні думки, пов'язані із загальним станом справ у житті. Наприклад, вони будуть засмучені тим, що сумують за людиною, але не можуть її побачити через те, що вони далеко один від одного.

Добивають ще й труднощі з фінансами - боргова "яма" або застій грошових потоків ніяк не дозволяють вивести своє життя на новий рівень. Може статися якась незначна сварка з близькою людиною, яка стане останньою краплею і змусить ридати. 

Нагадаємо, екстрасенс назвала три найнебезпечніші регіони в березні 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: