Найрозумніші знаки зодіаку / фото zinoti.lt

Стало відомо, представників яких знаків Зодіаку можна вважати найбільш інтелектуальними і розумними.

Астрологи запевняють, що зірки впливають навіть на ці якості людини і назвали три знаки зодіаку, яких можна сміливо вважати найрозумнішими і найобізнанішими, пише slovofraza.

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 24-30 серпня

Відео дня

Водолій

Перше місце дісталося цьому знаку Зодіаку не просто так, адже він є справжнім фанатом книг, а їх бібліотеці може позаздрити будь-який письменник. Водолії можуть читати всюди - в транспорті, на відпочинку, під час їжі і навіть прямо на ходу. Книги для цього знака зодіаку справжнє джерело нових ідей і знань. Вони наділені неабияким розумом і можуть мислити нестандартно, вміло використовуючи свій емоційний інтелект.

Стрілець

Представники цього знака зодіаку цілеспрямовані та впевнені в собі, тому вони першими роблять важливі відкриття і стають "двигунами прогресу". Стрільці дуже уважні до різних деталей і легко діляться своїми енциклопедичними знаннями про те, чим вони зараз захоплені. Вони легко читають одну книгу за іншою, закохуючись в персонажів і можуть говорити про них нескінченно.

Козоріг

Трійку найрозумніших і начитаних замикає Козеріг, який постійно підвищує свій інтелектуальний рівень. Вони вміють самостійно здобувати знання наполегливою працею і тому домагаються всього, що собі запланували. Серед найулюбленіших варіантів проведення часу у Козерогів - читання книг. Вони люблять різні жанри, а при їх швидкості читання, книги вони просто ковтають, швидко перемикаючись на іншу. Стежать за новинками в літературі і серед перших читають книги, які тільки вийшли з друку.

Астрологія: най-най знаки зодіаку