Три знаки Зодіаку, на яких чекає "чорна смуга" / фото pixabay.com

Наступні три дні - з 20 по 22 липня 2022, ймовірно, будуть дуже напружені для трьох знаків Зодіаку. Зірки попереджають про можливі проблеми, які розв'язати буде не під силу. Також є загроза втратити велику суму грошей.

За словами астрологів, "чорна смуга" в житті чекає Риб, Близнюків та Дів.

Риби

Відео дня

Будьте готовими до періоду справжніх випробувань: конфлікти на роботі та в сім'ї позбавлять усіх сил. Почуватиметеся виснаженими й можете втратити інтерес до всього. Якщо не навчитеся шукати компроміси і аналізувати свої помилки, сварки з другою половинкою загрожують розривом стосунків.

Близнюки

Відбудеться несподівана подія, яка змінить плани, з чого і почнеться "чорна смуга". Неприємності буквально переслідуватимуть вас і призведуть до великих фінансових втрат.

На роботі можете припуститися помилки, яка не тільки викличе гнів керівництва, а й може коштувати репутації та кар'єри. Працюйте над своїми емоціями, бо конфлікти будуть і в сім'ї.

Діва

Меркурій переверне ваше життя з ніг на голову. Протягом наступних трьох днів можуть виникнути проблеми у стосунках, які загрожують навіть розривом. Скандали з другою половинкою негативно позначаться і на роботі – можете провалити проект і залишатися без премії.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, у представників яких на поточному тижні до 24 липня почнеться біла смуга у житті. У цей список потрапили Тельці, Раки та Козероги.

Вас також можуть зацікавити новини: