Що чекає близнюків у жовтні / depositphotos.com

Астрологи рекомендують Близнюкам активно займатися творчістю. Якщо у вас є улюблене хобі, знайдіть на нього час. Зірки обіцяють, що саме в жовтні у вас вийде реалізуватися у своїх захопленнях.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку не прощають образи.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

Будьте творчими в робочих справах / depositphotos.com

В першій декаді місяця у вас вийде за допомогою творчості та креативу позитивно змінити ситуацію на роботі. Причому, не важливо - працюєте ви за наймом або розвиваєте свій бізнес. З 1 по 12 жовтня - неймовірно сприятливий період для представників повітряного знака. Особливо з 9 числа - для тих, у кого професія творча.

Відео дня

Астрологи кажуть, що Близнюкам, які працюють на виробництвах, потрібно дотримуватися техніки безпеки - є шанси отримати травму 10 і 11 жовтня. З 15 числа можливі розтрати, так що, намагайтеся дбайливіше ставитися до грошей.

В цілому, фінансова ситуація місяця виявиться нестабільною. Можлива велика кількість витрат на благо дому і сім'ї.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

У жовтні високий шанс зустріти свою любов / ua.depositphotos.com

Починаючи з 9 жовтня, самотні Близнюки мають всі шанси зустріти свою половинку. Частіше виходьте у світ і постарайтеся "віддавати" тільки позитивну енергетику, тоді до вас прийде справжня любов.

Читайте такожРетроградний Уран у 2021 році: особливості періоду, астропрогноз для знаків ЗодіакуПредставникам знака, які вже перебувають у відносинах і хочуть узаконити їх, найкраще для цього заходу вибрати 14 або 15 жовтня - у цей період на вас благотворно впливає Місяць. Будьте обережні з 15 по 25 число - у житті можуть з'явитися колишні партнери, які захочуть зіпсувати вам сьогодення. Не піддавайтеся.

Сімейні Близнюки в жовтні нарешті зможуть приділити час рідним. Більше часу проводите вдома і намагайтеся покращувати загальну атмосферу взаємин. Дайте близьким зрозуміти, що ви їх любите - отримаєте те ж саме натомість.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

Знайдіть час на відпочинок / фото ua.depositphotos.com

З 1 по 12 жовтня ваше здоров'я буде на надзвичайно високому рівні. Енергії буде так багато, що ви почнете бігти, летіти і втілювати в життя найсміливіші витівки. Якщо займаєтеся спортом, то будьте уважні 10 і 11 жовтня - астрологи радять берегти ноги.

Сходити до лікаря і перевірити нирки можна в період з 14 по 25 число. В цей час на вас буде сприятливо впливати Венера. Друга декада жовтня - найкращий час, щоб налагодити свій раціон і почати висипатися.

В третій декаді місяця вам особливо захочеться розслабитися і підвищити життєвий тонус. Не вдавайтеся до допомоги спиртного - негативний аспект Чорного Місяця покарає за це отруєнням. Краще зробіть собі гарячу ванну з ароматичним маслом або сходіть на масаж.

Вас також може зацікавити: