Гороскоп для Лева на січень / фото pixabay.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз для Лева на січень 2024 року. За його словами, січень стане місяцем розкриття талантів, реалізації давніх ідей Левів.

Обставини ставлять в положення, коли потрібно проявляти себе. Водночас це період боротьби зі своїми комплексами. Будуть відбуватися кумедні збіги, які поставлять перед вибором: захищатися або пожартувати над самим собою? Щоб відчувати себе успішними і щасливими, слід повчитися самоіронії.

Макс Гордєєв в Instagram instagram.com/maxgord

Відео дня

Що чекає на Лева в січні 2024 року

Очевидно, Леву доведеться вийти із зони комфорту. У січні 2024 року події розвиватимуться за найменш імовірними сценаріями. Опір марний. Чим раніше Леви це зрозуміють, тим швидше прийдуть в психологічну рівновагу і зможуть обернути ситуацію в свою користь. Січень - найкращий час, щоб спробувати себе в новому амплуа, зробити те, що давно хотілося. Будь-які експерименти проходять вдало і результативно.

У перший тиждень січня нагадуватимуть про себе проблеми минулого місяця. З 5 січня розпочнеться новий етап. Можуть відбуватися значущі події, що змінюють звичний уклад і кар'єру на краще. Важливо провести залишок місяця активно. Хоча Левам і не притаманно ховати голову в пісок, періодично таке бажання може виникати.

З 20 січня актуальними стануть питання любові і відносин. Представники знака будуть активно контактувати з протилежною статтю. Романтика проникне в усі сфери. Можливі незвичайні знайомства, запаморочливі романи і незабутні побачення. Мінливість почуттів не дозволить створити щось серйозне, і напевно доставить проблеми сімейним Левам. Гороскоп радить контролювати загострення пристрастей і не переступати межу флірту.

Любовний гороскоп

Жінка Лев в січні 2024 року може проявитися як справжня господиня і берегиня вогнища. Венера в 4 будинку викликає бажання піклуватися про будинок і домочадців. Відносно чоловіка виникає щемливе почуття ніжності. Стає по-особливому приємно готувати смачні обіди та вечері, привносити в будинок затишок. Чоловікам Левам в січні я обіцяю флірт, можливо, любовну авантюру. Для зміцнення сім'ї та існуючих відносин рекомендується спільний екстремальний відпочинок.

Самотні представники знака можуть розраховувати на цікаві знайомства в кінці місяця. Малоймовірно, що зав'яжеться щось серйозне. Швидше за все, це будуть яскраві зустрічі і почуття, що спалахують, як феєрверк, і без залишку згасаючі. Зустріти свою долю вийде у творчих левів, які поглинені улюбленою справою. На вас чекає якщо не любов, то міцна дружба.

Гроші та кар'єра

Початок 2024 року буде яскравим. У січні фінансове становище стане стабільнішим, прийде впевненість у завтрашньому дні. Багато представників знака зможуть дозволити собі розкішний відпочинок на новорічні свята. Сонце в знаку Стрільця сприяє бажанню змінити своє життя, зробити її гармонійною і радісною. У той же час може виникнути нерозумна тяга до дорогих речей. Постарайтеся не розтратити гроші даремно, щоб в 2024 році не залишитися ні з чим.

Після 5 січня настане активний трудовий період. Ділові успіхи з лишком компенсують можливі невдачі в інших сферах. Переговори з партнерами і угоди дозволять збільшити прибуток. В середині місяця можуть відбутися зміни в кар'єрі завдяки новим знайомствам. Леву протипоказані самітництво і відокремлена робота в кабінеті. Не відмовляйтеся від колективних проектів, більше спілкуйтеся, будьте в курсі того, чим живе трудовий колектив.

Здоров'я

У січні 2024 року Леви зможуть привести в порядок свої думки і відновитися після грудневого стресу. Самопочуття почне поліпшуватися з другого тижня місяця. З'явиться багато енергії і сил. Незважаючи на високу активність, втома майже не відчувається. Навпаки, чим динамічніше проходить день, тим менше потрібно часу на відпочинок. Особливе задоволення подарує спорт, ігри у футбол, волейбол, командні змагання.

В останню декаду січня енергетичний потенціал піде на спад. Потрібно поберегти себе. Слідкуйте за тим, щоб одягатися по погоді. Якщо з'явився нежить, не чекайте, що сам пройде. В кінці місяця зростає ризик гаймориту, різних ускладнень ГРВІ.

Сприятливі дні: 2, 5, 12, 17, 21.

Несприятливі дні: 22, 25, 27, 28.

Вас також можуть зацікавити новини: