Гороскоп для Стрільця на жовтень 2021 / ua.depositphotos.com

Астрологи вважають, що ретроградний Меркурій 2021 не вплине негативно на Стрільців. У першій половині місяця ви будете багато працювати, зате в кінці жовтня отримаєте довгоочікувану винагороду. Заручіться підтримкою близьких - це ваш найнадійніший тил.

Раніше ми розповідали, які вони - найміцніші пари за знаком Зодіаку.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

Стрільці підуть вгору по кар'єрних сходах / ua.depositphotos.com

Цього місяця Стрільцям буде потрібна допомога, щоб реалізувати всі свої ідеї. Своє мужнє плече підставлять більш досвідчені колеги, старовинні друзі, знайомі на високих посадах.

Відео дня

Період з 1 по 12 жовтня потрібно використовувати, щоб зміцнити ділові контакти. Спілкуйтеся з колегами, призначайте зустрічі з хорошими знайомими. Весь багаж, накопичений за два тижні, стане в нагоді після 15 числа. На третьому тижні жовтня керівництво дасть вам завдання, виконати які вийде тільки, маючи або досвід, або кмітливість.

З 22 числа можливі конфлікти на грунті суперництва. Постарайтеся уникати агресивного відстоювання своїх інтересів, не приймайте участь в плітках або кулуарних битвах за правоту. В останні три дні не підписуйте жодних документів.

У фінансовому плані жовтень буде суперечливим - можлива велика кількість витрат.  Перегляньте свій список витрат і викресліть те, що може почекати.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Що чекає Стрільців у коханні / depositphotos.com

Перша декада жовтня ознаменується приємними зустрічами зі старими знайомими. Астрологи не виключають, що саме такі "посиденьки" будуть якось пов'язані з поліпшенням ситуації в особистому житті. З 10 по 21 жовтня сміливо починайте відносини, якщо у вас є таке бажання.

Читайте такожНаступають на граблі: знаки Зодіаку, яких життя нічому не вчитьТі Стрільці, що вже мають пару або сім'ю, пізнають всю красу гармонії і тепло домашнього вогнища. Взаєморозуміння буде в парі, а будь-які негаразди вирішаться швидко і легко. 

Негативний момент - друга половинка може дорікати вас роботою в середині місяця. Швидше за все, претензія буде полягати в тому, що ви недостатньо уваги приділяєте коханій людині. Тому невеликий відпочинок з 22 числа вам не зашкодить - візьміть кілька відгулів, влаштуйте романтичний family day. 

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

Астрологи рекомендують відпочивати активно / ua.depositphotos.com

Другий місяць осені для Стрільців виявиться вдалим не тільки в коханні і кар'єрі, але і в стані здоров'я. Імунітет буде міцний, тому серйозні захворювання вам не страшні.

Зірки вважають, що будь-яку недугу, що виникла з 1 по 8 жовтня, можна вилікувати за допомогою нетрадиційної медицини. Якщо ви самі не особливо сильні в цьому питанні, зверніться до того, хто може допомогти.

З 9 по 21 число Стрільцям показане активне дозвілля. Це можуть бути танці, екстремальні види спорту або активні заняття фітнесом. Басейн вибирати не можна - в третій декаді місяця може раптово виявитися алергія на воду. Астрологи рекомендують душ приймати швидко, а посуд мити в спеціальних рукавичках.

Вас також може зацікавити: