Гороскоп для Терезів на листопад / depositphotos.com

Представникам повітряного знака доведеться розкрити в собі неймовірний потенціал управління подіями, щоб не розірватися на частини. І робота, і особисте життя, і сім'я будуть вимагати вашої уваги і участі. Зірки рекомендують зупинитися і поспостерігати - можливо, ви робите багато зайвих дій і витрачаєте час даремно.

Гороскоп кар'єри на листопад 2021

Рекомендації астрологів в роботі / depositphotos.com

Перша половина місяця найкраще підходить для аналізу та планування. Найбільш успішно складеться ситуація у Терезів, які працюють у сфері аналізу і розрахунків або займають керівну посаду середньої ланки. Якщо ви давно планували відкрити свій бізнес - не зволікайте. Практичність і хороша інтуїція допоможуть це зробити.

З 11 по 19 листопада вам варто прислухатися до колег. Вони можуть як надати підтримку, так і зіпсувати ваші плани. Не поспішайте вступати в конфлікти - просто розділіть людей на "своїх" і "чужих". Ця тактика зіграє вам на руку в майбутньому. У період з 22 листопада і до кінця місяця ваш авторитет в очах співробітників і начальства зросте. 

Відео дня

Загальна фінансова ситуація місяця буде непростою - деякі представники знака можуть опинитися на межі розорення. Перегляньте свій бюджет і навчитеся планувати так, щоб витрати не спустошили ваш гаманець.

Гороскоп кохання на листопад 2021

Вам потрібно більше часу проводити з рідними / фото ua.depositphotos.com

Самотні Терези в перші два тижні місяця отримають можливість нових цікавих знайомств. Ви почуєте безліч пропозицій про спільні поїздки або посиденьки, залишиться лише зробити вибір. Потім буде період затишшя плоть до 22 листопада, але кандидат на звання "героя вашого роману" виявиться людиною, яку ви давно знаєте.

Читайте такожОстанній молодик у листопаді 2021: у скільки настане, заборони і поради астрологівТерези, які вже перебувають у відносинах або навіть обзавелися сім'єю, можуть вдосталь насолодитися сімейним затишком. Зустрічі з родичами і друзями сприятливо позначаться на вашому емоційному стані і в кращу сторону змінять матеріальне становище.

Подружні взаємини стоятимуть на паузі до 23 листопада, а потім отримають отримають нову порцію вогню. Всі колишні сварки здадуться безглуздістю. Для багатьох представників знака ця осінь розставить все по своїх місцях і дасть впевненість в майбутньому.

Гороскоп здоров'я на листопад 2021

Ставтеся уважно до свого здоров'я / Фото ua.depositphotos.com

З 1 по 9 листопада ви будете почувати себе просто чудово, тому можете сміливо займатися спортом або пробувати нові види екстремального відпочинку, якщо хочеться. Астрологи кажуть, що якщо у вас є якісь захворювання, в цей період вони пройдуть.

У другій декаді Венера буде розташована негативно по відношенню до вас, тому краще не відвідувати перукарні і нічого не міняти в зовнішності. Якщо виникли проблеми зі шкірою - перегляньте своє харчування.

З 21 по 30 жовтня Терезам потрібно піклуватися про свій організм. Пийте більше рідини, гуляйте на свіжому повітрі, Позбавтеся від шкідливих звичок. Спробуйте записатися в басейн - це зміцнить імунітет.

Читайте також: