Гороскоп для Козерога на жовтень 2023 / pixabay.com

Жовтень 2023 року буде для Козерогів легшим місяцем, ніж усі попередні. Лайтовий режим триватиме до середини місяця, далі доведеться бути зібраними і докласти зусиль, щоб успішно подолати всі труднощі і проблеми. Зірки обіцяють перспективу в кар'єрі, якщо ви будете готові йти вперед - а ви, звісно, готові. Тільки не доводьте все до фанатизму, інакше можете "перегоріти", каже гороскоп для Козерога.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2023

У творчих Козерогів цього місяця складатиметься кар'єра - успіх чекає на музикантів, письменників, художників, акторів. До політиків-Козерогів зірки теж будуть прихильні. Усім представникам знака в жовтні слід бути уважними з документами і договорами. 

Що стосується фінансів, то в жовтні будуть великі витрати - вони можуть бути пов'язані з дітьми, покупками для побуту. Але ситуація залишиться стабільною завдяки надходженням з 25 по 28 жовтня. Вирушаючи в дорогу, вибирайте перевірений вид транспорту.

Відео дня

Гороскоп кохання на жовтень 2023 

Яскраві враження чекають на Козерогів у жовтні в особистому житті. Сімейні представники знака Зодіаку зможуть вивести свої стосунки на новий рівень і освіжити почуття, а неодруженим Козерогам зірки обіцяють багатообіцяюче знайомство. Другий місяць осені - це також чудовий час для вступу в шлюб або початку спільного проживання.

Жінкам-Козерогам гороскоп на жовтень радить бути більш прихильними до своєї другої половинки, менше ревнувати і стати більш ініціативними. Чоловікам слід довіритися своїм почуттям, холостяки можуть зустріти свою долю, а на тих, хто у стосунках, чекають зміни. Але квапити події не варто, радить гороскоп на місяць для Козерога.

Гороскоп здоров'я на жовтень 

У жовтні Козерогам доведеться приділити увагу здоров'ю - не для того, щоб вилікуватися, а для того, щоб не захворіти. У зоні ризику зір - давайте очам більше відпочинку від інтернету і ТБ. Також гороскоп Козерога попереджає про можливість опіків, тому будьте обережні. Для різного роду косметологічних процедур - зараз сприятливий час. Намагайтеся більше відпочивати й уникайте стресу.

Раніше ми публікували місячний календар на жовтень 2023 зі сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: