Гороскоп на 1 січня 2022: що чекає на всі знаки Зодіаку. Фото: REUTERS

Гороскоп на 1 січня 2022 року, а це двадцять восьма місячна доба, радить всім знакам Зодіаку бути більш активними і мислити позитивно. З яким настроєм будете братися за справи - настільки успішно і вдасться їх реалізувати.

Сьогодні потрібно:

  • контролювати емоції;
  • підтримувати в собі позитивний настрій;
  • підбивати підсумки й аналізувати все, що сталося у вашому житті в попередні дні;
  • займатися оздоровленням;
  • відпочивати.

Сьогодні не можна:

Відео дня
  • докладати зайвих фізичних зусиль - потрібно вибирати помірний варіант;
  • піддаватися спонтанним рішенням;
  • тринькати гроші;
  • піддаватися своїм емоціям;
  • сваритися;
  • займатися важливими і новими справами.

Місяць убуває в знаку Стрілець, а значить: можна легко переоцінити свої сили - постарайтеся зберігати тверезий зв'язок із реальністю.

Читайте такожЗдійснять всі мрії: які знаки Зодіаку потрапили в "білий список" Всесвіту

Гороскоп на 1 січня 2022: Овен

Сьогодні представників знака буде тягнути на з'ясування відносин – що не завжди доречно. Не всі навколо бажають вас образити - пам'ятайте про це, і постарайтеся бути об'єктивнішими.

Гороскоп на 1 січня 2022: Телець

Представники знака ризикують провести день у безперспективних філософських або емоційних метаннях. Краще зайнятися чимось на практиці. Ну, або влаштувати собі заплив за течією, але наприкінці дня не нарікати, що день прожитий даремно.

Гороскоп на 1 січня 2022: Близнюки

Чесність і відкритість – найкраща тактика на сьогодні. Будь-які спроби схитрувати можуть вийти вам боком.

Гороскоп на 1 січня 2022: Рак

Сьогодні потрібно стежити за тим, що говориш. Потрібно бути дипломатичним і постаратися виправдати очікування свого оточення. Заради цього можна навіть трохи прибрехати. Або тактовно про щось промовчати.

Гороскоп на 1 січня 2022: Лев

Цієї місячної доби Лев схильний діяти рішуче і радикально. Тому делікатні розмови їм варто відкласти - як і справи, що вимагають обережного неквапливого підходу.

Гороскоп на 1 січня 2022: Діва

Скористайтеся цим вихідним, щоб розгребти старий завал. Це обіцяє вам приємні знахідки.

Гороскоп на 1 січня 2022: Терези

Сьогодні варто більше стежити за своїм зовнішнім виглядом: частіше натягуйте на себе серйозний вираз обличчя, якщо не бажаєте уславитися як надмірно легковажний.

Гороскоп на 1 січня 2022: Скорпіон

Представників знака так і буде тягнути пошикувати! Фінансовими питаннями сьогодні займатися можна - але бажано їхньою теоретичною частиною: краще планувати витрати, ніж реально кидатися грошима на вітер.

Гороскоп на 1 січня 2022: Стрілець

Ваші критика і мудрі поради не принесуть вам користі: замість того, щоб прислухатися до ваших слів і виправитися – оточуючі тільки затамують образу. Тому варто прикусити язика і займатися своїми справами.

Гороскоп на 1 січня 2022: Козеріг

Сьогодні багато хто захоче проїхатися на вашій шиї. Допомагати друзям і близьким – це, звичайно, благородно і добре, але і про свої інтереси при цьому забувати не варто.

Гороскоп на 1 січня 2022: Водолій

Якщо потрібно зайнятися якоюсь роботою, то робити це слід наодинці. Інакше вас весь час будуть смикати і відволікати оточуючі – і в результаті нічого путьного зробити так і не вийде.

Гороскоп на 1 січня 2022: Риби

Сьогодні у представників знака є відмінний шанс обійти всіх своїх конкурентів - потрібно тільки бути активнішим і наполегливішим.

Читайте також: