Гороскоп на 12 червня 2022: рідкісна можливість для Рака і пастка для Терезів / Колаж УНІАН

Тринадцятий місячний день, коли Місяць зростає в знаку Скорпіон, варто присвятити творчим проектам і тим справам, на реалізацію яких потрібно багато енергії. Можливо, ви давно мрієте розібратися з якоюсь наболілою проблемою – зараз саме час.

Гороскоп на 12 червня 2022 року підкаже, на яку сферу свого життя потрібно звернути увагу. Прислухайтеся до цієї поради, адже цієї місячної доби Всесвіт оцінює карму людини і вирішує: чи гідна та тих благ, на які претендує.

Гарний день для командної роботи та навчання. Секрет успіху в цей період – братися за справи активно, з ентузіазмом: чим ви активніший – тим більше вам поталанить.

Відео дня

Гороскоп на 12 червня 2022: Овен

Не обтяжуйтеся самі – якщо є хоч найменша можливість делегувати свою роботу комусь із оточення. З кимось допоможе прямий наказ, а когось доведеться поумовляти. Але в результаті представники знака все одно залишаться у виграші, зумівши загребти жар чужими руками.

Гороскоп на 12 червня 2022: Телець

Вам сьогодні знадобляться ваші дипломатичні таланти. У будь-якій суперечці спробуйте поставити себе на місце опонента, не стійте монолітно на своєму. Це дозволить вам знайти нових союзників.

Гороскоп на 12 червня 2022: Близнюки

Не відмовляйте оточуючим у допомозі! Сьогодні ваше кармічне призначення – врятувати когось із близьких людей (можливо, без всяких фізичних зусиль – просто вислухавши її). 

Тільки не нав'язуйте свою допомогу! Дочекайтеся, поки вас про допомогу попросять.

Гороскоп на 12 червня 2022: Рак

Ви сьогодні легко станете "душею" будь-якої компанії – користуйтеся цим. Не бійтеся здатися нав'язливим, не соромтеся жартувати, сміливіше погоджуйтеся на експерименти. Навіть такі відлюдники, як Раки, потребують соціальних зв'язкій – зараз саме час їх налагодити!

Гороскоп на 12 червня 2022: Лев

Розберіться у відносинах із рідними. Саме сім'я і сімейні зв'язки повинні вийти сьогодні на перший план – все інше почекає. Інакше ризикуєте запустити вкрай важливу і хворобливу проблему – потім "лікувати" її буде набагато складніше.

Гороскоп на 12 червня 2022: Діва

Тримайте сьогодні свої вушка в повній бойовій готовності: є великий шанс несподівано почути дуже корисну інформацію. З цієї ж причини і в розмовах зі співрозмовниками частіше давайте їм слово – а не базікайте про свої справи.

Гороскоп на 12 червня 2022: Терези

На вас чекає багато спілкування: стежте за тим, що й як говорите. Одне необережне слово може серйозно позначитися на вашій кар'єрі. Тому сьогодні варто особливо ретельно корчити з себе цяцю.

Гороскоп на 12 червня 2022: Скорпіон

Ви впевнені в собі, ваші аналізаторські здібності теж на висоті. Тому можете сміливо виступати в якості консультанта або експерта. Ваші поради та харизму неодмінно оцінять!

Гороскоп на 12 червня 2022: Стрілець

Велика небезпека, що вами спробують маніпулювати і втягнути в справу, яка в найкращому випадку просто не вигорить (а в найгіршому – ще й обернеться великими втратами грошей або нервів). Тому скептично ставитеся до будь-якої ділової пропозиції. 

А ще краще – взагалі зведіть спілкування до мінімуму: влаштуйте собі відпочинок у колі сім'ї або наодинці (є чимало цікавих книг або фільмів, які відмінно скрасять вам дозвілля). 

Гороскоп на 12 червня 2022: Козеріг

Ви сьогодні занадто схильні до емоцій. Це добре, якщо ви вирішите дати волю фантазії та зайнятися творчістю. Але от якщо трапиться суперечка або дискусія – ви ризикуєте наробити дурниць: адже зараз ви абсолютно глухі до доводів логіки.

Гороскоп на 12 червня 2022: Водолій

У сьогоднішньому спектаклі життя вам відведена роль чарівного чортяки. Вашим чарам важко не піддатися. Відтак сміливо намічайте собі жертву (від бізнес-інвестора до просто симпатичного хлопця на лавочці в парку) і вирушайте на штурм!

Гороскоп на 12 червня 2022: Риби

Ви сьогодні просто нарозхват! Тому навіть не розраховуйте тихенько відсидітися в куточку. Але це і на краще: саме колективна робота дозволить домогтися найбільшого успіху.

Читайте також: