Гороскоп на суботу / samacharnama.com

Сьогодні гороскоп обіцяє день яскравих ідей, записати які буде зовсім не зайвим. 

Овен

Овен Сьогодні буде будувати глобальні плани на багато днів вперед. Цілком можливо, що ви захочете переобладнати будинок або дачу, і скласти детальну схему цього Сьогодні буде зовсім не зайвим. 

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять розігрувати драму і трагедію
Тілець

Телець Сьогодні впаде в меланхолійний настрій і захоче поскаржитися всім оточуючим на життя. Не варто вдаватися до зневіри, краще займіться справою. 

Відео дня

Близнюки

Сьогодні існує небезпека для вашого здоров'я. Якщо ви збираєтеся в поїздку або самі водите машину, будьте уважні на дорозі. 

Рак

Рак Сьогодні зможе вирішити будь-яке завдання найменш енерговитратним способом. Залишок дня можна буде присвятити відпочинку і спілкуванню з сім'єю. 

Лев

Сьогодні Лев встигне переробити всі справи зі списку, а він у нього буде значним. Зате що залишився вихідний Ви зможете проленитися з чистою совістю. 

Діва

Сьогодні оточуючим може здаватися, що Діва мудрує і несе несусвітню дурницю. Щоб цього уникнути, постарайтеся викладати свої думки більш виразно і без витіюватостей. 

Терези

Ваша активність дещо знизиться. Перш ніж діяти, ретельно вивчіть ситуацію і, прорахувавши всі можливі варіанти, виберіть найкращий.

Скорпіон

Займіться Сьогодні чимось інтелектуально-корисним, і отримаєте масу задоволення. Добре також будуть вдаватися домашні справи і заняття спортом. 

Стрілець

Сьогодні ніщо так не буде дратувати Стрільця, як прописні істини, озвучені ким-небудь. Будь-яка банальщина, сказана оточуючими, буде будити в вас звіра. 

Козеріг

Сьогодні щастя для вас - в простоті. Не будуйте складних схем і не шукайте підводних каменів-просто живіть. 

Водолій

Остерігайтеся підступів недоброзичливців. Не беріть в борг, спробуйте вирішити фінансові проблеми своїми силами. 

Риби

День сприятливий для вирішення важливих питань, великих придбань, укладення шлюбів, угод. Уміння раціонально планувати свої справи і розподіляти сили допоможе уникнути неприємностей.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: