Гороскоп на 12 вересня 2021 - день для покупок і любові / 1zoom.ru

Після години дня настає сьомий місячний день - час матеріалізації слів, коли потрібно уважно стежити за всім, що зривається з язика. Плітки і дозвільні розмови доведеться відкласти, а за свої обіцянки – відповідати власною кармою.

Цього дня корисно будувати плани і промовляти вголос свої заповітні побажання для Всесвіту. Можна сміливо ділитися своєю радістю з близькими людьми, а ось перед неперевіреними товаришами хвалитися не варто.

Гороскоп на 12 вересня: Овен

День сприятливий для спілкування з протилежною статтю та реалізації робочих проектів. При цьому варто уникати суперечок і фінансових авантюр.

Відео дня

Фінансовий гороскоп радить сходити за покупками (особливо це стосується одягу і взуття), а ось гороскоп здоров'я – відмовитися від солодкого.

Гороскоп на 12 вересня: Телець

Читайте такожРетроградний Уран в 2021 році: скільки триватиме, чим небезпечний для кожногоПри наявності бойового настрою Телець здатний переробити сьогодні купу справ. Він знесе зі шляху всі перешкоди.

При цьому гороскоп здоров'я радить сьогодні відмовитися від алкоголю і звести до мінімуму користування будь-якої хімії (навіть косметики).

Гороскоп на 12 вересня: Близнюки

Можливі фінансові негаразди. Зате рішення домашніх справ пройде на ура: можна сміливо займатися консервацією на зиму, ремонтом або просто прибиранням.

Варто більше спілкуватися зі старими друзями, але відмовитися від важкої їжі.

Гороскоп на 12 вересня: Рак

День видасться насиченим, але розібратися зі справами вийде легко. Це прекрасний час для кардинальних змін і зачаття дитини (або хоча б її планування).

Гороскоп на сьогодні упереджує, що Рак повинен уникати грубості і агресивності. А ось його дружелюбність і привітність принесуть йому відмінні дивіденди.

Гороскоп на 12 вересня: Лев

Сьогодні Льву доведеться самому режисувати свої ідеї: чітко прописувати плани, розподіляти ролі і стежити, щоб оточуючі грали за сценарієм. Десь доведеться натиснути, про щось - умовляти. Але без особистого керівництва Льва справа, що він задумав, з мертвої точки не зрушиться.

Лінуватися не можна. Любовний гороскоп теж радить Льву бути обережнішим.

Гороскоп на 12 вересня: Діва

Діва сьогодні може сміливо звертатися за допомогою, особливо до родичів. Увечері представникам знака піде на користь спілкування з друзями і рідними.

Сексуальність буде на висоті, тому ймовірні романтичні пригоди.

Гороскоп на 12 вересня: Терези

День буде метушливий, організувати себе і діяти за планом буде складно. Але результати порадують.

На любовному фронті все буде на висоті: цей час як ніколи сприятливий для флірту, романтичних знайомств і зачаття дітей.

Гороскоп на 12 вересня: Скорпіон

На перший план вийдуть фінансові питання. Не варто відходити від раніше наміченого плану, а також брати на себе чужу відповідальність – це загрожує грошовими втратами.

День підходить для догляду за волоссям і проявів романтики.

Гороскоп на 12 вересня: Стрілець

День підходить для того, щоб заручитися підтримкою інших людей, у тому числі і високопоставлених осіб.

У той же час Стрільця сьогодні може потягнути на авантюри і необдуманий ризик – попросіть когось розсудливого і розважливого доглянути за вами, щоб вчасно схопити вас за руку. Це стосується і любовних справ у тому числі.

Гороскоп на 12 вересня: Козеріг

Не найкращий день для прояву ініціативи. Зате другі ролі сьогодні будуть зіграні просто відмінно і зірвуть овації. У цій ролі високі шанси відмінно зарекомендувати себе перед начальством або вигідним знайомим.

Відмінно пройде спілкування з ріднею (особливо – зі своєю другою половинкою), порадують домашні тварини (у кого вони є).

Гороскоп на 12 вересня: Водолій

Сьогодні можливі несподівані повороти долі і всілякі сюрпризи. Але врешті-решт зміна планів піде Водолію на користь.

За покупками відправлятися не варто. А ось у справах любовних все повинно скластися просто відмінно - потрібно тільки бути трохи сміливішим.

Гороскоп на 12 вересня: Риби

Сьогодні не варто залишатися вдома: якщо відірвати себе від дивана і не лінуватися, то висока ймовірність корисних зустрічей і потрібних знайомств. Відмінний шанс може впасти під ноги, як стиглий каштан.

Прекрасний час, щоб провести ревізію в почуттях і позбутися відносин, які обтяжують.

Читайте також: