З'явився гороскоп на сьогодні / фото pixabay.com

Гороскоп на п'ятницю, 16 жовтня 2020 року, прогнозує цікавий день для Козерогів і Раків, Дівам варто звернути увагу на своїх близьких.

Про це пише slovofraza.

Овен

День сприятливий для роботи, яка вимагає сміливості і творчого підходу. Не звертайте уваги на дрібні невдачі або суперечки – з часом побачите, якими несуттєвими вони були.

Відео дня

Читайте такожНастає період ретроградного Меркурія: астролог склала прогноз для всіх знаків ЗодіакуТілець

У Тельців сьогодні не буде часу на відпочинок. Вам потрібно залучити всю вашу спритність, щоб впоратися із запланованим і отримати бажаний результат.

Близнюки

Для Близнюків день невдалий для любовних пошуків, проте тим у кого вже є пара – радять виділити час і провести його з коханою людиною.

Рак

Ракам ввечері слід максимально відключитися від щоденних обов'язків. Віддайте перевагу розмовам, книгам, прогулянкам. Особливо це стосується найбільш поглинених турботами представників знака.

Лев

День буде вдалим для прийняття непростих рішень. Радитися можна з Раками, втім, тільки якщо бачите, що їх слова підкріплені діями.

Діва

Дівам доведеться більше часу присвятити родині або друзям. Ймовірно, що доведеться залучити всі відомі вам трепетні почуття, щоб дійсно стати хорошим помічником.

Терези

У розпорядку дня Терезів завтра особливих змін і подій не передбачається - все буде протікати за вашим планом. Бажано зайнятися налагодженням побутових питань - прибиранням, закупівлями, приготуванням їжі.

Скорпіон

Нічого не бійтеся, якщо хочете домогтися успіху, цей день додасть вам рішучості. Швидше за все, сьогодні у вас буде виходити легко і тверезо мислити, що допоможе чітко сформулювати свої цілі і завдання.

Стрілець

Сьогодні вам вдаватиметься точно, легко і зрозуміло висловлювати свої думки, що сприятиме успіху.

Козоріг

Сьогодні Козероги будуть дуже цікавими. Ви будете хотіти приєднатися до кожної зустрічі та справи. Нічого не буде проходити без вас в цей день. Через таку гіперактивності представники знаки отримають можливість познайомитися з новими друзями і отримати цікаву інформацію.

Водолій

Можливе вирішення ситуації, з якою давно не можете розібратися. Небесні покровителі посилять ваші старання, а тому витрачені зусилля мають високі шанси окупитися.

Риби

Високий рівень самокритичності сьогодні допоможе Рибам краще відокремити дійсно важливе від того, що має сумнівне значення. Сприятливими будуть розмови з родичами. Є високі шанси, що вдасться досягти взаєморозуміння в питанні, яке давно не давав спокою.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: