Гороскоп на 2 травня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали свої прогнози на 2 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку. До чого готуватися, та які можливості для вас готує початок місяця – читайте у гороскопі нижче.

Овен

Прекрасний день для домовленостей, особливо, якщо ви були з кимось у конфлікті. Гарний час, щоб поступитися один одному і домовитися. Також це сприятливий час для того, щоб підписати договір (оренда, бізнес, домовленості з партнерами). Не чекайте швидкого розвитку. Карти радить зачекати. 

Відео дня

Телець

Карти говорять про те, що потрібно прибрати в собі всі негативні установки і тоді ви будете сильні. Це робота над собою, внутрішня та духовна. Ви можете знайти людину, яка сильніша за вас, і вам вдасться підкорити її власній волі, використати у своїх інтересах, і тоді все задумане вийде. Але перед цим обовʼязково налаштуйтеся на позитив.

Близнюки

Карти пророкують конфлікт у цей день. Можливі складнощі у спілкуванні з кимось, хтось може бути не чесним, відсутність компромісу. Проживіть цей стан, зробіть висновки та рухайтеся далі. Намагайтеся більше відпочивати, краще проведіть час в колі найближчих.

Рак

Це ідеальний час, щоб знайти компроміс, домовитися з тими, з ким давно не виходило. Не намагайтеся прискорити події. Пропозиції, які надходитимуть від інших людей у цей день, варті того, щоб їх розглянути. Ваші проєкти стануть лідерами серед інших, а ви досягнете успіху.

Лев

У четвер ви можете перебувати у стані абстрактності, міркувань. Але вам це не потрібно. Карти радять міркувати практично, спрямуйте свою енергію на конкретні дії. Вам також краще поїхати у відпустку, оберіть країну за кордоном, куди давно мріяли потрапити. Це допоможе налаштуватися на роботу.

Діва

Карти пророкують у цей день конфлікти, поразки, сварки. Також у вас може статися внутрішній конфлікт, тобто ви постанете перед важливим вибором. Якщо конфлікт повʼязаний з іншими людьми, то подивіться на це з любовʼю та виправданням стосовно цих людей. Намагайтеся налагодити стосунки. 

Терези

Цього тижня варто втілювати ваші плани у життя керуючись розумом. Контролюйте ваші почуття. Приймайте рішення головою, а не серцем. Тверезо оцінюйте свої сили та відстоюйте думку перед керівництвом. Це допоможе вам отримати підвищення найближчим часом.

Скорпіон 

Може виникнути конкурентна боротьба. Ви будете відстоювати себе. Можливо хтось захоче вас дискредитувати. Ви будете з кимось змагатися, конкурувати. Це може бути боротьба за карʼєру, або кохання. Подивіться на ситуацію з погляду виправдання та любові щодо інших людей.

Стрілець 

Час для вашої майстерності. Приділіть увагу своїм хобі, талантам. Цей день для того, щоб вкластися в себе, відточити майстерність. Можливо, ви вирішите пройти новий курс або відвідати майстер-клас, щоб зрости у вашому професіоналізмі. Очікуються також зростання в карʼєрі. Ви отримаєте результат, на який давно чекали.

Козоріг

У четвер вам потрібно буде проявити терпіння та втримати баланс, певну середину між білим і чорним. Впевнено йдіть до вашої мети. Ретельно розрахуйте сили і у вас все вийде. Зосередьтеся на роботі, більше часу приділіть планам у карʼєрі. Максимально точно та правильно виконайте всі завдання і вашу працю оцінять найважчими показниками. 

Водолій

В цей день для вас важливі такі якості, як логіка та раціональність. Будьте активними на цьому тижні, впровадьте щось нове, реалізуйте свою енергію. На вас очікує нагорода за ваші старання. Ймовірно, це буде надходження фінансів або новий прибуток, яка значно покращить ваше становище. 

Риби

Можливо раніше ви були у пошуках ілюзорних задоволень, а зараз розумієте, що це ілюзія. Цього тижня пелена спаде, і ви усвідомите реальність. Щось доведеться залишити у минулому, відмовитися від досягнення чогось, щоб зрозуміти у чому сенс. Більше рефлексуйте та відпочивайте. Проведіть час наодинці, аби зрозуміти, чим вам краще займатися.

Вас також можуть зацікавити новини: