Гороскоп на п'ятницю, 2 жовтня / inhnews.in

Гороскоп на п'ятницю, 2 жовтня 2020 року, радить Тельцям уважно стежити за фінансами, а Ракам рекомендується не піддаватися на провокації.

Про це пише slovofraza.

Овен

Сьогодні Овнів чекає легкий день. Вам залишається лише відпустити ситуацію і плисти за течією. 

Відео дня

Читайте такожАктор, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк: після інституту ти нікому не потрібен... покі не відростив волосся я грав лише бандитів та охоронців " Ашану"Тілець

Тільцям варто уважно стежити за станом своїх фінансів. Останнім часом ви надто багато грошей спустили. 

Близнюки

Щоб досягти мети, доведеться гарненько попрацювати. У сімейних справах проявіть терпіння до помилок близьких людей. Сприятливий день для покупки техніки.

Рак

У вас дуже багато спокус. Визначте початкові цілі і не піддавайтеся на провокації. Іноді ви поводитеся дуже безвідповідально. У складних ситуаціях постарайтеся якомога більше уваги приділяти близьким.

Лев

Прекрасний день для того, щоб знайти собі нових друзів. Зачаруйте їх своєю безпосередністю.

Діва

Зірки радять вам уважно стежити за своїм здоров'ям. Не піддавайте зайвому ризику себе та інших. 

Терези

Терезам сьогодні варто стримати своє его. Розділіть свій успіх з колегами і близькими людьми. 

Скорпіон

Сьогодні Скорпіона буде переслідувати удача. Займіться справами, до яких весь цей час не доходили руки. Вам належить прийняти багато важливих рішень, будьте розважливі.

Стрілець

Сьогодні до вас будуть приходити за допомогою колеги і друзі і вам легко вдасться їм допомогти.

Козоріг

Не дозволяйте важким часам затьмарити ваш розум і хвилюватися через дрібниці. Так, можливо, у вас зараз чорна смуга в житті. Але пам'ятайте, що за нею обов'язково прийде і біла.

Водолій

Можливо, ви зустрінете сьогодні свою другу половинку, якщо у вас її немає. А якщо є, то випадкова зустріч принесе вам багато задоволення і радості. Це може бути старий знайомий, а може бути і взагалі незнайома людина, з яким ви проведете милу бесіду.

Риби

Не тікайте від проблем, а вирішуйте їх. Ви дуже часто намагаєтеся знайти легкий шлях і ухилитися від відповідальності-це неправильно.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: